Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
много е интересна именно, защото е различна и не е с мая, а със сметана пък и яйцата :)
Monika Ivanova коментира:
да, именно затова казах, че е нещо между сирене и кашкавал. Много интересно се получава и за мен е по-лесно отколкото с капките мая, но наистина резултата не е обикновеното сирене, което сме свикнали да ядем.
Monika Ivanova коментира:
Аз така обичам да готвя бързо и лесно, но вкусно- не винаги много красиво, но най-вече вкусно.
Monika Ivanova коментира:
Италия беше вкъщи вчера с този аромат
Monika Ivanova коментира:
Благодаря, всички много им се радват, когато ги дам и не са разбъркани като на първата снимка, а като следващите и те сами да си слагат сосовете.
Monika Ivanova коментира:
и аз така, защото кака ни е почти на 4г., а бебока сега го захранвам и съм позабравила на нея кога съм й давала, но определено не е било в бебешките й пюрета
Monika Ivanova коментира:
Няма тиквички, но и това е идея, когато имам тиквички и с тях ще пробвам :)
Monika Ivanova коментира:
Всъщност наистина са много неща, но все изостанали по малки количества в хладилника и като ги комбинирах се получи невероятно вкусна манджичка
Monika Ivanova коментира:
доста ги овкусява специално биричката...опитвала съм ги и на супа и салата и спагети и яхния и честно казано не ми харесват толкова наистина тук панировката играе важна роля.
Monika Ivanova коментира:
За колко голямо бебе го давате с орехи, че аз преди годинка май не съм давала.
Monika Ivanova коментира:
какъвто ви е вкуса толкова слагайте
Monika Ivanova коментира:
тъкмо се наканих да опитам, че ми е останала извара и май няма да е по тази рецепта
Monika Ivanova коментира:
направих го по рецептата, но на мен лично повече ми харесва с пресен копър
Monika Ivanova коментира:
Потичат ми лигите от рано сутринта...да минава по-бързо тази паста седмица, че не мога...
Monika Ivanova коментира:
С малко съставки, а изглеждат супер-браво
Monika Ivanova коментира:
Страхотни са пиците с много неща
Monika Ivanova коментира:
Филиите дали са за друга рецепта?
Monika Ivanova коментира:
Много ги обичам така и направо им слагам и сиренце при раздрусването