Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
а пък в македония приятелка ми го прави, сварен и го слагат във фурна, но не да е на форма, а го меша няколко пъти докато се пече и става като на едри трохи и отгоре го поръсва с пресно изпържени свински малки топли мръвки :) (падна се че им ходих на гости точно когато клаха прасе) Голяма вкусотия.
Monika Ivanova коментира:
И ние снощи това вечеряхме, бързо, но определено вкусно.
Monika Ivanova коментира:
Обикновено ги правя вечер и за да се овкусят за другия ден, а и студени повече ми допадат.
Monika Ivanova коментира:
По нашия край се прави без запичане. Само до варенето се стига и се сипва в тава да стегне.
Monika Ivanova коментира:
Много си я харесваме тази манджичка.
Monika Ivanova коментира:
само мразя после загоряло отстрани на тавата да мия иначе са уникално вкусни сандвичетата
Monika Ivanova коментира:
да но пък като се замисля това са си чисти пане, а когато ги пълним са бюрек
Monika Ivanova коментира:
ще се опитва,звучи ми перфектно допълнение дюлата към ябълка
Monika Ivanova коментира:
Пресни дюлите са стипчиви-като се сварят как са?
Monika Ivanova коментира:
И аз тъкмо загледах, че пише грис с мляко, а в продуктите мляко няма- и видях коментарите преди мен...
Monika Ivanova коментира:
Това звучи много примамливо и май сутринта ще го забъркам.
Monika Ivanova коментира:
Нежно и приятно десертче. По принцип почти не ям сладко, но това кремче е леко и приятно, та никога не отказвам
Monika Ivanova коментира:
а пък ако ги напълните и с яйца и сирене стават незаменимо вкусни
Monika Ivanova коментира:
И само с капак ли печете, че повечето ми приятели го запечатват с тесто, или отваряте по някое време да разбърквате?
Monika Ivanova коментира:
охо значи ще се пробват и така, че им идва сезона и се чудя вече какви различни неща да измислям с тиквички :)
Monika Ivanova коментира:
5-ца от мен :) Точно така ги приготвям и аз от няколко години насам и винаги се изяждат още докато не са успели и да изстинат.
Monika Ivanova коментира:
аз пък с фиде никога не съм опитвала, но с макарони най-редовно, защото има интересни формички-панделки,чат охлювчета, спирали и децата доста ги оби
Monika Ivanova коментира:
Изглеждат изключително примамливи пък и според мен трябва от време на време да си почиваме от месцето.