Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
Правила съм на спирала картофи и ги правя във фритюрник. Тиквичките стават ли хрупкави или са мекички?
Monika Ivanova коментира:
те кремчетата вероятно са с някакво съдържание на захар.
Monika Ivanova коментира:
Аз пък обратното, слагам колкото се може повече маслини- обожавам ги.
Monika Ivanova коментира:
И за още по-бухнал резултат накрая като я извадя я обръщам между 3 панички.
Monika Ivanova коментира:
Да, но пък на мноооого други места са деликатес и са адски скъпи и полезни. А и както всяко друго животно, което се убива за да се нахраним ние...
Monika Ivanova коментира:
Направих я и добавих и доматки за украса. Хубава е кисело, зелено и мръвка :)
Monika Ivanova коментира:
Ще чакам и аз да видя какво ще отговори жената за коластрата, че и на мен ми стана интересно
Monika Ivanova коментира:
За първи път чувам, че има официално име, а го правя от 15 год.- това беше първото нещо за ядене, което забърках като дете.
Monika Ivanova коментира:
Наиситна и моята баба честичко ги правеше Панагюрските яйца, защото бабите знаят как да глезят вкусовете на внучетата.
Monika Ivanova коментира:
Правила съм ги така по рецепта, която ги назоваваше "яйца по мъжки" не знам защо иначе са вкусни
Monika Ivanova коментира:
Замириса ми на Коледа. Много често ги приготвям в зимните месеци.
Monika Ivanova коментира:
Заслужено похвални коментари. Разкошно десертче е това.
Monika Ivanova коментира:
И аз я правя по тази рецепта и резултата е невероятен
Monika Ivanova коментира:
да това наистина не влиза в употреба по-надолу в рецептата
Monika Ivanova коментира:
На моята във всички рецепти пише задължително маята най-отгоре след всичко останало.
Monika Ivanova коментира:
много е красива мадамата :) пък и щом бързо се приготвя- супер
Monika Ivanova коментира:
колко просто решение на проблема със злоупотребата с хляба. Така хем е по-свежо хем и много вкусно.
Monika Ivanova коментира:
правила съм хляб с бира, но тази рецепта ми изглежда по-вкусна и ще го направя