Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
Аз на това му казвам руска салата :)
Monika Ivanova коментира:
по-скоро като кюфтенца ми звучат...предполагам, че не са еластични да могат да се навиват..но интересно
Monika Ivanova коментира:
класика...само дето аз си го и досварявам до край на котлона, но ще опивам и във фурната как ще е.
Monika Ivanova коментира:
Това ли са фалафелите всъщност? Яла съм в дюнерджийниците, но не разбрах от какво е.
Monika Ivanova коментира:
Доядоха ми се.Гъбите са най-любимата ми храна под всякаква форма, а пък с тези меки сиренца определено изкушава.
Monika Ivanova коментира:
Пиле, гъби, сметана, талиатели-разкош.Може би липсва съвсем малко кашкавал отгоре за завършек
Monika Ivanova коментира:
аз мислех, че на тези снимки,които са с надпис "готвач" ги качват админите, а не директно човека писал рецептата
Monika Ivanova коментира:
слагам и малка лъжичка мед
Monika Ivanova коментира:
Ще я опитам, но ще изпусна сметаната или ще сложа съвсем малко...майонезата ще си го освежи
Monika Ivanova коментира:
повече от чудесно е..а за малко свежест добавям и настъргана кора от лимон- малко. става като месото за дюнерите
Monika Ivanova коментира:
правила съм го веднъж, но оставих повечко време да дръпнат от аромата и вкуса на бульона. Много са вкусни.
Monika Ivanova коментира:
много вкусно звучи - мисля че ако млякото се замени със сметана ще още по-примамливи
Monika Ivanova коментира:
така става доста по- крехък иначе винаги ми е сух
Monika Ivanova коментира:
Така ги приготвям, но вземам малки гъбки за да не ги режа. Оставям ги цели и са си сочни и вкусни.
Monika Ivanova коментира:
Леле колко са рошави тези булки. Преди чичо ми събраше, но ние не ги познаваме и не съм яла мнооого отдавна. А наистина и за мен бука и манатарка са най-вкусните възможни.
Monika Ivanova коментира:
Гъбите колко и какви. В рецептата пише 1г- 1 кг ли е? Има огромна разлика между печурки да речем и кладница.
Monika Ivanova коментира:
изядохме агнешкото покрай толкова празници, но за следващия път ще го правя по тази рецепта
Monika Ivanova коментира:
и аз това не разбрах предполагам заквасена, но...