Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
Да разбирам ли че ги готвите в микровълновата?
Monika Ivanova коментира:
Сокът от целия ли лимон се слага?
Monika Ivanova коментира:
Ароматни и хрупкави, много по-вкусни от купешките.
Monika Ivanova коментира:
Ако не сте опитвали нещо не го коментирайте първо...
Monika Ivanova коментира:
Какво ще рече втора употреба?
Monika Ivanova коментира:
И към какво ястие се дава този сос? С Краставици си е чист таратор :) Иначе без тях е млечен сос.
Monika Ivanova коментира:
Аз го правя подобно, но слагам и сирене или синьо сирене и вкуса е съвършен.
Monika Ivanova коментира:
Сега ми даде идея :))) ще взема да обеля ябълка...майтапа настрана аз казах, че за мен това е рецепта и го готвя вкъщи може да е бързо но пак се реже,пече овкусява. И не говори, че не готвя,защото поне 3 пъти на ден вкъщи има прясно сготвено па макар и подобно понякога ястие. Не може всяка рецепта да ни отнема 5 часа. Да вчера правих две неща с охлюви и съм била 6 часа покрай печката, но понякога приготвям и по-бързи неща. Щом има такъв конкурс и се трупат точки нищо не пречи да трупаш с каквото имаш, каквото харесваш, и каквото приготвяш в крайна сметка. Една зимнина също е свързана с цял ден печене, белене, меляне, рязане и какво ли още не- за да се завра после в килера и да си го снимам. Положила съм доста труд за този буркан. Това правя, това показвам...
Monika Ivanova коментира:
"Ароматичен" ми хареса :) със сигурност е ароматно, но няма такава дума...
Monika Ivanova коментира:
Трудно си е...нашето имаше очила от грозде и пушеше цигара, но ни го прави майстор, който си се занимава с тези неща.
Monika Ivanova коментира:
Обожавам хрупкави хапчици, а тези са точно такива- панировката с бира е чудесна.
Monika Ivanova коментира:
обожавам барбекю, а и в тази кайма виждам всички вкусове, които харесвам
Monika Ivanova коментира:
да всеки според вкуса си може да добавя подправки или съставки както са и купешките майонези-пушена, пиле, кисели краставици и т.н.
Monika Ivanova коментира:
и аз не мисля че да изстискаш сока от портокал и да го изпиеш е рецепта, но щом го има и не е отхвърлен значи за сайта е ок, а пък и всичко което се приготвя по някакъв начин и е храна е рецепта макар и лесна. Ние много го обичаме, ако не ви харесва не го правете, но да знаете, че на препечена филия с лист от маруля е изключително вкусно.
Monika Ivanova коментира:
щом коментиралите отдолу не са го правили и не са го яли така значи е нещо ново съответно е рецепта :)
Monika Ivanova коментира:
1. то и според мен намазана филия не е рецепта, но щом е одобрено от сайта явно се яде- съответно явно е рецепта 2. Бяха половин см преди да им се стопипи излишното, което явно не е малко, а когато са сурови я ядем всичката тази мазнина 3. Имам абсорбатор и след 2 минути нищо не се усеща, а котлона се почиства с препарат и гъбичка за секунди.
Monika Ivanova коментира:
е то снимката май не е публикувана от нея, а от администраторите...отдолу пише "готвач"
Monika Ivanova коментира:
сосчето рядко ли е или се оставя да се сгъсти?