Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
Бързо и лесно, но помага, когато бързаме.
Monika Ivanova коментира:
Обичам го в комбинация с доматки
Monika Ivanova коментира:
никога не съм ги чувала..с баба и чичо сме събирали,печурки, манатарки, пачи крак, сърнели и други не знам
Monika Ivanova коментира:
Тази вечер ще панирам- досега със сусам не съм ги правила, но и това ще пробвам. Свекър ми ме зарина и тези дни- супа охлюви, салата охлюви, яхния охлюви сега ще бъдат панирани охлюви
Monika Ivanova коментира:
Благодаря, защото търся нови начини за разнообразяване с ежедневни продукти и ще ги пробвам
Monika Ivanova коментира:
Наистина оригинално браво за идеята със сигурност ще хапнем
Monika Ivanova коментира:
аз пък имам някакъв проблем с тази амонячна сода и на колкото магазини питам все нямат, а по рецепти досега винаги ми попадат захаринките с амонячна- сега ще пробвам с хлебна щом и така е опитано :)
Monika Ivanova коментира:
Простите неща понякога са най-вкусни, не да се въртиш цял ден в кухнята, а мазнеш една филия и си готов.
Monika Ivanova коментира:
значи трябва да ги пробваме, че всички говорят колко е полезен чесъна, а ние вкъщи така и не можем да му свикнем
Monika Ivanova коментира:
и аз съм го правила само с купен хляб и го пълня с мезенца
Monika Ivanova коментира:
Обожавам ги и после в едно млечно сосче да си топна...
Monika Ivanova коментира:
не съм опитвала подобни, но това което чета ми хареса и ще пробвам
Monika Ivanova коментира:
аз изобщо го изпускам, че ми е лошо от него, използвам го само за задължителни неща като таратор например.
Monika Ivanova коментира:
Е как пък да няма Петрохан и сръбска наденица?
Monika Ivanova коментира:
Интересна комбинация, но не виждам защо да се варят преди да се изпържат наденичките. Те и само пържени са ок.
Monika Ivanova коментира:
Сложих повече ягоди и повече мляко пък и малко бананче.
Monika Ivanova коментира:
Страхотен вкус и много свежест на едно място. Така започна моята сутрин- ще покажа и снимка.
Monika Ivanova коментира:
Апетитно изглеждат. Да попитам за граха-писали сте от консерва. Готвила съм от буркан е ужасен от плик замразен малко по-бързо се сварява, а от консерва как е?