Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
перфектно съчетание на вкусове. Няма как да не се получи нещо разкошно.
Monika Ivanova коментира:
И са много вкусни. Аз ги пълня с много неща точно както си е пицата, но и така ще са супер като ги гледам.
Monika Ivanova коментира:
Имаме вкъщи едно чувалче с мицел и само така ги ям кладниците по друг начин са ми жилави,
Monika Ivanova коментира:
заради лютото- нервират те толкова, че чак ушите ти да запишат. Аз слагам чили.
Monika Ivanova коментира:
Най-редовно си пълня с всякакви неща гъбки, но кисели краставици никога не съм слагала
Monika Ivanova коментира:
Вечно-актуална салата, когато се стягам за гости най-редовно опирам до нея.
Monika Ivanova коментира:
то усилията ти се изплащат като те похвалят няколко човека
Monika Ivanova коментира:
е то ябълките дават доста свежест, но аз пък пропускам праза, че нещо много ми мирише
Monika Ivanova коментира:
харесвам хранителни салати,които те засищат и не се нуждаеш от друго
Monika Ivanova коментира:
съквартирантката ми правеше такава, но с кисели краставички, а не с чушки
Monika Ivanova коментира:
така я правя и аз, но не съм слагала горчица, а имам и ще пробвам следващия път
Monika Ivanova коментира:
много е засищаща- в студентските години тази салата най-редовно ни изхранваше
Monika Ivanova коментира:
Добавена в любими и ще приготвя когато имам продуктите.
Monika Ivanova коментира:
Сега слагам боба да се накисне за утре и ще ги правя с домашно сварен, хареса ми това предложение
Monika Ivanova коментира:
усеща ли се вкуса на боба сред толкова други неща? стана ми интересна тази рецепта. не съм яла нищо подобно
Monika Ivanova коментира:
Много е хубава панировката с бира.
Monika Ivanova коментира:
Аз съм го правила с обикновена панировка като каша, а тук не разбрах това:омесва се и се правят топчета. тесто ли трябва да има? Колко е брашното и колко галета също не пише.
Monika Ivanova коментира:
Интересно, досега винаги съм слагала кашкавала само отгоре, ще се пробва и този вариант.