Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
Не знам колко е мазен, но като гледам си заслужава да се опита.
Monika Ivanova коментира:
Директно в любими...яла съм готова чабата, но вкъщи не съм месила с маслини- време е :)
Monika Ivanova коментира:
Чудесен начин да довършим изостаналия стар хляб-може и колелца домати вътре
Monika Ivanova коментира:
и аз никога не съм правила или чувала за хляб с доматен сок
Monika Ivanova коментира:
да много е вкусен наистина-хапвала съм го при позната и като гледам рецептата е същата, която и тя ми каза
Monika Ivanova коментира:
става ли пухкав, че аз два пъти опитвах да правя царевичен и все е като тухла
Monika Ivanova коментира:
и аз ги направих и не били чак толкова трудни, колкото ми се струваха
Monika Ivanova коментира:
гъби, маслини и всякакъв вид меки сирена използвам аз
Monika Ivanova коментира:
Как можете толкова красиви хлебчета да усуквате. Браво майсторска работа!
Monika Ivanova коментира:
Това от тези полу-готовите ли са, че аз никога не съм вземала от тях, но знам че са така къдрави като гледам пакета.
Monika Ivanova коментира:
Сложете накрая отгоре и нарязан магданоз и ще видите колко още по-вкусно ще стане. Вкъщи обожаваме каша.
Monika Ivanova коментира:
Аз пък домашни не съм правила, трябва да опитам , но купешките са ми много мазни наистина/
Monika Ivanova коментира:
ето, правила съм с всякакви вкусове, а това не съм се сещала
Monika Ivanova коментира:
интересна хрумка, не съм виждала във вид на топчета
Monika Ivanova коментира:
когато бях малка само домашна боза сме пили и няма нищо общо с вкуса на купешката.
Monika Ivanova коментира:
за напояване използвам сок от компот хем е сладък хем има вкус и на някой плод
Monika Ivanova коментира:
Супер са. Аз ги правя без лук, но пък с гъбки.
Monika Ivanova коментира:
Много рядко ги правим и аз не знам защо, а свършват рекордно бързо...много хубава рецепта