Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
не са ли се много размекнали за 20минути- на колко градуса?
Monika Ivanova коментира:
ухаа домашно брауни не съм ала, но мисля че ще поправя тази грешка най-скоро
Monika Ivanova коментира:
Попрегорели ми се виждат тези на снимката. а аз обожавам прегоряло :)
Monika Ivanova коментира:
ще опитам- двора ми вече е пълен с джоджен, така че това предложение ме поблазни
Monika Ivanova коментира:
не съм го правила досега така с жълтъци
Monika Ivanova коментира:
голяма свежест лъха от този коктейл
Monika Ivanova коментира:
белите ли ги или само ги премивате?
Monika Ivanova коментира:
под фолио ли печете или открити?
Monika Ivanova коментира:
доказателството, че и лесните неща може да са много вкусни
Monika Ivanova коментира:
Омлета си е омлет, но салатата до него...не съм виждала подобна красота.
Monika Ivanova коментира:
Любима моя храна за сезона на доматите.
Monika Ivanova коментира:
Обичам различни рецепти с тиквички, че навсякъде салата или запечени.
Monika Ivanova коментира:
И гъбки много му подхождат на това гювече.
Monika Ivanova коментира:
На скара няма ли да се разкъсат като ги обръщаме?
Monika Ivanova коментира:
Вкусотия голяма.Аз не обичам кимион и ги правя с риган.
Monika Ivanova коментира:
Под грил - скара ли имате предвид или грил-тиган?
Monika Ivanova коментира:
Подобен съм го яла в Македония и вкуса му е пристрастяващ.
Monika Ivanova коментира:
Ние ги солим с шарена сол и ги обожаваме