Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
супер идея, чувала съм че може на фурна, но до сега не съм опитвала
Monika Ivanova коментира:
Веднъж пробвах, но явно не са били стегнали достатъчно и се разтекоха в тигана иначе са изключително нежни на вкус.
Monika Ivanova коментира:
ние някой път, когато сме били навън и нямаме готвено и за вечеря ги ползвам
Monika Ivanova коментира:
Обичам този вид занимавка-интересно и вкусно
Monika Ivanova коментира:
Няма ли нищо друго-сол,захар, мая, сода, прясно, кисело мляко?
Monika Ivanova коментира:
сега нямаме прясна цялата царевица, но когато й дойде времето ще си имам едно наум
Monika Ivanova коментира:
Иначе пък на снимката наистина много сочни изглеждат.
Monika Ivanova коментира:
утре ще опитам и ще споделя, защото много ми е вкусен и искам да се науча да го правя
Monika Ivanova коментира:
аз пък изобщо не го бях видяла в рецептата, нещо не съм догледала
Monika Ivanova коментира:
Много е вкусно и аз така го правя, но слагам и малко оцет- много хубаво се бие със захарта.
Monika Ivanova коментира:
Благодаря. И освен, че добре изглежда и на вкус не бяха зле
Monika Ivanova коментира:
аз съм яла само купешки май е време да пробвам домашен да направя
Monika Ivanova коментира:
Моя колежка го прави неустоим. Аз опитах веднъж и нещо не ми се получи. Сега ще опитам с тази рецепта
Monika Ivanova коментира:
аз пък вчера взех черита за 2.20, а голямите бяха 2,70
Monika Ivanova коментира:
в печка не съм опитвала, но пържена пак ми е костелива, уж препържвам кисна преди това с оцет и сол и пак не...
Monika Ivanova коментира:
Благодаря, опитвам разни различни вариации заради децата
Monika Ivanova коментира:
Оядохме се тези дни с паста, но наистина много е вкусно така.
Monika Ivanova коментира:
а как я приготвяте, че аз досега не бях случвала ...сега опитах и този начин ме устройва