Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
вкусни са, но трудно нещо ми се залепи магданоза..преди съм ги правила само със сирене и то меко и магданоза вътре...
Monika Ivanova коментира:
само дето предпочитам да не е микровълнова, а във фурната
Monika Ivanova коментира:
а как се задържат слепени -той кашкавала не е разтопен, когато се слага панировката?
Monika Ivanova коментира:
правя го с липов чай и е много ароматно хапване пък и полезно, защото е и с домашно сиренце
Monika Ivanova коментира:
е вкуса да :))) мислех, че има някоя хитрина да споделите
Monika Ivanova коментира:
И като сложа доматите пак ги запичам съвсем лекичко в парти грила.
Monika Ivanova коментира:
Ще опитам и с риган, че винаги нещо не ми стоят много вкусни и се чудя да ги мариновам ли или какво да ги правя.
Monika Ivanova коментира:
Когато чуя риган първо се сещам за пица и паста, така че- в десетката с тази рецепта.
Monika Ivanova коментира:
Обожавам ароматни хлебчета с всякакви билки и подправки и това е страхотно.
Monika Ivanova коментира:
е то е съвсем малко, само колкото да убие киселинността на доматите
Monika Ivanova коментира:
От известно време насам винаги му слагам куркума и подобрява вкуса и визията му още.
Monika Ivanova коментира:
Не ви ли пръскат, аз много се горя когато ги пържа и започнах по-често на фурна да ги правя.
Monika Ivanova коментира:
И пак комплименти за декорациите, винаги поднесено със стил.
Monika Ivanova коментира:
така ги и правя половината със сладко закуска и каквото остане с руска салата за обяд
Monika Ivanova коментира:
Какво е това пюре на люспи нещо готово ли е? аз ги правя с корнфлейкс
Monika Ivanova коментира:
Ами нали уж ги дават безвредни бои, така или иначе се използват във всички храни вече. Тези са за сладкиш моите, за кремове на торти...
Monika Ivanova коментира:
да, на децата определено цветните ястия им обират точките
Monika Ivanova коментира:
на мен и за агънцата ми е жал като им видя големите очички, но са вкусни и не мога да го отрека