Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
А от къде го вземате това сърнешко месо, че ми е малко интересно?
Monika Ivanova коментира:
Ами от къде това месо от сърна, мисля че и на ловджиите сърните са забранени?
Monika Ivanova коментира:
може да ги оставите върху кухненска хартия малко да се отцедят първо, че с изстискване не знам дали ще стане.
Monika Ivanova коментира:
Така вероятно ще станат хрупкави, че се начетох до сега с рецепти, които са повече от меки и преварени картофи пък пише хрупкави.
Monika Ivanova коментира:
Вкусни да, но хрупкави определено не!
Monika Ivanova коментира:
Няма начин така да станат хрупкави трябва галета нещо...
Monika Ivanova коментира:
а като се пържат-задушат и пак пържат не се ли разпадат после? струва ми се че няма да са хрупкави ами мекички
Monika Ivanova коментира:
Правя ги но слагам малко чесън и копър вътре
Monika Ivanova коментира:
Всичко хубаво, но на снимката няма и помен от рецептата.
Monika Ivanova коментира:
Хех маймунски- привлече ми погледа с името и не съжалявам, щом потвърдено е вкусен ще направя.
Monika Ivanova коментира:
А има ли клипове? Какво да напиша- френски макарони ли?
Monika Ivanova коментира:
Любимия ми десерт...много ме беше страх първия път да го обърна, но се получи супер
Monika Ivanova коментира:
да,ето различните вкусове - аз ги обожавам с руска салата
Monika Ivanova коментира:
Аз си слагам повечко майонеза и пропускам краставиците
Monika Ivanova коментира:
хубаво предястие за гости-креативно и рядко използвано
Monika Ivanova коментира:
Хубави са правила съм но без лешниците
Monika Ivanova коментира:
приятелка ми е казвала за такива, но аз лично не съм ги правила- щом казвате че са ок сега ще запазя рецептата и ще опитам скоро
Monika Ivanova коментира:
днес доядохме най-накрая яйцата от великден точно по този начин :)