Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
ето това е ястието, което никога няма да ни омръзне, а най-важното задоволява вкусовете на всички вкъщи
Monika Ivanova коментира:
не съм виждала такива зърненки до сега...ще потърся да се ограмотя
Monika Ivanova коментира:
всичко в едно- и месо и зеленчуци и млечни продукти, определено питателна рецепта
Monika Ivanova коментира:
обичам лесни и ефектни рецепти, тази определено я запазвам
Monika Ivanova коментира:
подобно го правя и аз но със вафли, а не с бисквити
Monika Ivanova коментира:
само да има кой да ми я приготви няма да откажа, че нямам време да набавя всички продукти да ги подготвя, да ги приготвя и после да мия след като всичко е сглобено :(
Monika Ivanova коментира:
Чудесно, идва сезона на студените храни и се запасявам с идеи :)
Monika Ivanova коментира:
ягоди и оцет? сериозно ли сте я правили, защото не ми звучи много вкусно?
Monika Ivanova коментира:
и най-важното не е много претенциозен :) изчистих изостаналия козунак, няколкото ядки и няколко ягоди изостанали в хладилника , но резултата е страхотен
Monika Ivanova коментира:
мисля, че с това определено ще изненадам довечера домашните :) изглежда невероятно- захващам се :)
Monika Ivanova коментира:
и аз съм го правила и наистина е супер, при мен стана за минутка точно
Monika Ivanova коментира:
ЩЕ ги иопитав възможно най-скоро
Monika Ivanova коментира:
може би снимката е ПРЕДИ и очакваме СЛЕД
Monika Ivanova коментира:
дааа, събота сутрин винаги е филиики, мекици или палачинки- няма да живеем с орлите все пак
Monika Ivanova коментира:
ако нямате галета и филийка хляб върши същата работа
Monika Ivanova коментира:
ей, баба правеше- много е вкусно това нещо, но и малко мазничко :)
Monika Ivanova коментира:
"Загряваме тигана и след като загрее, слагаме рибата, която вече сме очаквали във фолиото, първо да се изпече откъм кожата. " нещо трябва да се промени в това изречение, че няма много смисъл
Monika Ivanova коментира:
ехе много пъти съм се чудила как да направя карамелен топинг, който не е само карамел-ето за сметаната не съм знаела :) благодаря