Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
имам малко изостанала копривка май така ще я оползотворя утре
Monika Ivanova коментира:
а защо без заливка? в нея също има много характерни вкусове, които като се съчетаят с дроб сармата я правят неустоима
Monika Ivanova коментира:
правила съм такива пакетчета или джобчета на фурна, но ето че сега разбирам, че може и панирани
Monika Ivanova коментира:
повечко резенчета лайм са му необходими на това питие
Monika Ivanova коментира:
ще трябва да се пробва...интересна рецепта за дроб. не съм попадала на подобна до сега
Monika Ivanova коментира:
супер е, но като гледам тази от рецептата колко е дебела едва ли ще се изпече на тиган
Monika Ivanova коментира:
много стават вкусни и с различни зеленкийки-лапад, коприва, спанак
Monika Ivanova коментира:
правя ги подобни, но им слагам и магданозче повече за яромат
Monika Ivanova коментира:
ауууу доста ще мирише после :)
Monika Ivanova коментира:
оригинална идея :) такова агънце ми се яде, от другото вече ми омръзна
Monika Ivanova коментира:
много са вкусни подобни комбнациики
Monika Ivanova коментира:
никога не съм слагала лук в руска салата и в купешка не съм откривала лук
Monika Ivanova коментира:
аз първо го режа на големи парчета и после го слагам в камерата
Monika Ivanova коментира:
Е много добре изглеждат бих опитала, но знам че няма да станат толкова готинки
Monika Ivanova коментира:
когато нямаш много продукти може нещо подобно да се забърка
Monika Ivanova коментира:
Хуаво е да постоят повечко в марината не веднага да се пекът- аз слагам и майонеза малко и соев сос.
Monika Ivanova коментира:
И аз правя подобни но без тава директно във фолиото
Monika Ivanova коментира:
най-вероятно и желатин трябва да има