Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
удобно за избягване на месенето и мазането, но пък без да загърбваме вкусното
Monika Ivanova коментира:
това готовото, кой знае кога е правено и какво са му сложили за да издържа по-дълго
Monika Ivanova коментира:
Е тези на снимката като ги гледам хич не са правени с лъжицата?
Monika Ivanova коментира:
защото не е за таз рецепта...кой е админ не знам, но на мен ми изтриха повечето снимки че били с лошо качество, като според мен си бяха ок, а тук...
Monika Ivanova коментира:
красотички :) как ви хрумват такива неща не зная. Браво ще се опитам да ги направя, но ми се струва, че няма да ми се получат толкова сладурски
Monika Ivanova коментира:
все ги отлагам че са мазнички, а много са ми се прияли
Monika Ivanova коментира:
никога не съм виждала такава извара..чувала съм някъде споменато името, но изобщо не знаех какво е
Monika Ivanova коментира:
аз нямам такива форми, може ли в тава за мъфини или чашки нещо?
Monika Ivanova коментира:
и ние си ги правим с масло и понякога слагам боровинки или стафиди :)
Monika Ivanova коментира:
ехаа колко занимавка е за тези красотички , огромно браво на майсторката
Monika Ivanova коментира:
изпича ли се хубаво вътре, че ми изглежда глетав?
Monika Ivanova коментира:
вкъщи слагаме и нарязан на дребно щпек салам към плънката
Monika Ivanova коментира:
не се ли напиват много с мазнина така?
Monika Ivanova коментира:
любима закусчица, а за който не му се меси става страхотно и с готови кори
Monika Ivanova коментира:
досега не съм правила нищо с булгур, но вероятно е време да опитам
Monika Ivanova коментира:
вкусна ще да е тази бирена закуска
Monika Ivanova коментира:
а със суха 1 пакет ли, че аз мисля че сухата отговаря на цяло кубче
Monika Ivanova коментира:
от доста време търся рецепта за тези пържени китайски питчици...казвате че не е вярна рецепата ли?