Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
сусама запечен ли е защото така от пакетчето изваден няма никакъв вкус
Monika Ivanova коментира:
лигите ми потекоха по тези сочни гъбки от снимката
Monika Ivanova коментира:
аз правя дупчица след като оформя топчето и вътре слагам топеното сирене
Monika Ivanova коментира:
много вкусна и питателна за тези, които харесват аншоа за останалите като мен и пилешко месце върши работа
Monika Ivanova коментира:
в детството ми като нямахме много пари и продукти най-редовно си правехме тази салата
Monika Ivanova коментира:
много зависи от продуктите, имам рецепта за тесто с 15 мин втасване, което става по-пухкаво от други и след час
Monika Ivanova коментира:
и аз така и магданоз прибавям
Monika Ivanova коментира:
правила съм я само без индийското орехче, че нещо не ни понася
Monika Ivanova коментира:
е ако харесвате по-течен сос сложете повече.не е тесто да не се изпече примерно ако не е точно по рецептата
Monika Ivanova коментира:
с босилек са невероятни...опитайте
Monika Ivanova коментира:
от къде вземате манатарки, защото аз само печурки намирам по магазините
Monika Ivanova коментира:
не може ли същото нещо след като се пасира на тиган и да стане за 5 мин
Monika Ivanova коментира:
и малко чесънче им подхожда чудесни, стига да обичате де :)
Monika Ivanova коментира:
и на мен ми се е пръскала само защото е студена, а не мокра
Monika Ivanova коментира:
това ли беше рататуи или там има още нещо?
Monika Ivanova коментира:
2 пъти опитах и все ми се разкъсва като я прехвърлям
Monika Ivanova коментира:
за първи пит виждам сговена маруля...все се чудя как да ги уплътнявам, че от салати вече ни омръзна
Monika Ivanova коментира:
а с кори от баница опитвали ли сте?