Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
блата отдолу не става ли много твърд?аз все го тъпкам за да не се разпада, а после не ми харесва
Monika Ivanova коментира:
Със сигурност е много вкусно. Ще си я запазя рецептата и ще пробвам.
Monika Ivanova коментира:
това щях да кажа и аз че се нуждае от малко повече сол и лимонтозу за идеален вкус :)
Monika Ivanova коментира:
Добавете и малка лъжичка сусамов тахан и ще видите колко по-различно и приятно ще стане сосчето.
Monika Ivanova коментира:
супер е само дето напоследък правя панировката с бира :) много е по-вкусно
Monika Ivanova коментира:
По телевизията гледах някакви, които стават около 2 метра дължина и си представям колко много рецепти трябва да се включат за да се изяде подобно нещо
Monika Ivanova коментира:
а ние им казваме кюфтета от тиквички...може да са палачини ако е пасирано да речем
Monika Ivanova коментира:
Любимата ми рецепта, когато имам да посрещам повечко гости.
Monika Ivanova коментира:
Всичките продукти са с пасващи си вкусове, така че няма начин да не сътворите вкусотия по тази рецепта.
Monika Ivanova коментира:
Моята фурна го препече първия и за когато втори път го направих най-долу свалих решетката и така го пекох
Monika Ivanova коментира:
При нас никога не съм го виждала запечен ще опитам изглежда добре. Ние си го правим само варен с мляко
Monika Ivanova коментира:
ох дадохте ми стимул да ги направя като гледам тази снимка
Monika Ivanova коментира:
конфитюра готов ли го купувате?
Monika Ivanova коментира:
Чудесни стават, но трябва често да се разбъркват, че е силна топлината и бързо прегарят
Monika Ivanova коментира:
Няма ли начин да се избегне микровълновата? Дали няма същото да се получи и на фурна?
Monika Ivanova коментира:
Избягвайте я тази микровълнова- същото нещо във фурната ще отнеме само няколко минути повече, но няма да е толкова вредно.
Monika Ivanova коментира:
много са красиви...жалко че не ги видях по-рано, но за другата година ще си имам едно наум.
Monika Ivanova коментира:
Аз знам, че не се слага горчица, а сусамов тахан- това наистина е гиро.