Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
бих им сложила и малко зеленичко- босилек например
Monika Ivanova коментира:
няма ли много твърди да станат яйцата с толкова запичане?
Monika Ivanova коментира:
децата се влюбиха в тях...много са симпатични и вкусни
Monika Ivanova коментира:
Това ще е и нашата вечеря, малко разтоварване след мазничкото агнешко напоследък.
Monika Ivanova коментира:
след този един ден мизерия за организма ми после една седмица ще се запасява и ще си стиска храната :)
Monika Ivanova коментира:
никак си не мога да си наложа цял ден да смятам...дали да пия вода, кафе или да ям риба салата, пиле...ясно по-малко мазно, сладко, тестено и газирано и всичко ще е наред..
Monika Ivanova коментира:
много подходяща за оползотворяване на изостанали великденски яйца..
Monika Ivanova коментира:
то и аз не мога да го ям, камо ли пък бебо да излъжа...
Monika Ivanova коментира:
не съм се сещала да го опитам по този начин...благодаря за идеята ще се пробва
Monika Ivanova коментира:
А колко време след великден си позволявате да ядете яйца...нашите стоят по принцип в хладилник, но пак не смея кой знае колко?
Monika Ivanova коментира:
каквото имаш слагай :))) колкото повече, толкова по-вкусно
Monika Ivanova коментира:
С мляко е много хубав, но аз мешам брашно и грис...и важното топъл сироп-на студен блат!!!
Monika Ivanova коментира:
много ги обичам тези торти с бишкотите, но като ги купя и ми излиза горе-долу колкото готова торта...
Monika Ivanova коментира:
И според мен марките са според вашия вкус важни са съставките да присъстват...
Monika Ivanova коментира:
А от къде купувате дулсето, защото аз съм от малко градче и тук нищо си няма...а все не ми оставя време да опитам сама да го направя.
Monika Ivanova коментира:
Много уважавано десертче у дома от години :)
Monika Ivanova коментира:
определено рибата е моя предпочитан тип обяд
Monika Ivanova коментира:
баба правеше оргомни, мнноооого разтегнати и тънички, но аз все ги късам