Моите коментари

Monika Ivanova коментира:
И ние ги обичаме много, но им слагаме червен пипер и някоя зеленийка.
Monika Ivanova коментира:
С нетърпение чакам да се появи прясното бобче...толкова много и все вкусни рецепти има с него
Monika Ivanova коментира:
полезна статия, но честно казано до известна степен си зависи от вкуса на човек какво ще сложи
Monika Ivanova коментира:
бях го забравила, а когато бях малка баба ми най-редовно ми даваше и се чувствах доста по-добре.
Monika Ivanova коментира:
Перфектното ястие за да останат всички доволни :)
Monika Ivanova коментира:
Никога не съм правила тези чушки с доматен сос, ще трябва и това да се опита
Monika Ivanova коментира:
не прегарят ли бързо? не съм опитвала, а търся по-различни рецепти за лапад.
Monika Ivanova коментира:
и сол сте пропуснали в рецептата иначе е страхотна панировката.
Monika Ivanova коментира:
това явно е по-вегетарианска и уж по-здравословна рецепта, но и за мен по-вкусничко е с месце без значение колбас, кайма или нарязано на дребно месо.
Monika Ivanova коментира:
ммм страхотно изглеждат и ми напомниха как в детството ние ги правехме на жар...ще ги опитам, че чак ми замириса на масълце
Monika Ivanova коментира:
за гръцки наистина се режат на тънко за да станат хрупкави, но не съм сигурна, че тази рецепта ще издържи теста
Monika Ivanova коментира:
рецептата е интересна, но и според мен също не е миш-маш
Monika Ivanova коментира:
Аз ги оформям и ги слагам за 15тина мин във тава във фризера за да не се разпаднат при пърженето.
Monika Ivanova коментира:
Обичам богато украсена пица, но определено не ми допада лукът в пица.
Monika Ivanova коментира:
дали ще стане с маргарин, че сега видях маслото ми е свършило, а ми се ще веднага да го направя. Маргарина ми е от тези с маслото...
Monika Ivanova коментира:
може и малко морковче за разкош на вкуса :)
Monika Ivanova коментира:
Слагаме и по малко чушка, но то почти не се усеща на по-голям казан, когато го правим.
Monika Ivanova коментира:
аз пък винаги правя дробчетата с червено вино