Не е задължително да се придържаме към оригиналната рецепта. Тогава няма да гарантираме за разнообразието и креативността на кулинарите. Рецептата е една, но предпочитанията и вкусовете на хората, на които ги поднасяме са различни. Аз също не слагам целина, защото моето дете няма да ги опита, а мен това не ме удовлетворява. В рецептурника на детската кухня алкохола също липсва. Поздрави!
Пробвала съм подобна рецепта с филета от тилапия. Много вкусна, чиста, по плътност наподобява пилешкото филе, чудесна за паниране, защото не поема от водата.. С удоволствие ще пробвам ароматната панировка.
Не спирам да се възхищавам на умението Ви не само на естет, представяйки ястията си, поднесени ни с такава прецизност, която предполагам не само на мен носи удоволствие, а не се и съмнявам за вкусовите качества! Поздравявам Ви!
Това е то, невероятното умение да съчетаете тази прекрасна рецепта с идеята за по-различен вариант. Като се замисли човек, това би било най-удачният вариант, да използваме глинените съдове / или глинен гювеч/, като знаем, че в него вкусовите качества са неустоими. Поздравявам Ви за изобретателността,с удоволствие ще заменя тавата, с глинен гювеч!
Благодаря Ви Даниелче! Никога няма да забравя първото си сладко от череши. Не можех да поставя лъжица в него, защото беше твърдо като смола. Човек цял живот се учи. Желая Ви успех!
Благодаря Ви! Удоволствие за мен е да представя грижливо пазените рецепти от старите бабини тефтери. Щастлива съм да видя, че и много други кулинарни участници съумяват да съхранят и ценят българските кулинарните традиционни гозби, запазили мили спомени от детството и домашното огнище,както и рецептите, предавани от поколения .
Моите коментари