Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Супата е хубава. Освен зелето аз добавям всякакви зеленчуци, с които в момента разполагам и различни подправки. Наистина засища.
Анонимен коментира:
Изглеждат чудесни. Съвсем замразени ли ги овалваш и слагаш да се пекат?
Анонимен коментира:
Чудесни са и много лесни!
Анонимен коментира:
"...направих стъпка по стъпка това, което е направил Стоян от Бонн апети..." е пресъздаване по собствен начин? Всички ние малко или много добавяме или променяме някоя рецепта, но от това тя не се превръща в уникална.
Анонимен коментира:
"Бял разкош, който трябва задължително да опитате Благодарим на Теодора Мащерова за уникалната рецепта!" "...направих стъпка по стъпка това, кето е направил Стоян от Бонн апети и стана много вкусно..." "Така знам рецептата, госпожо. Използвах я от Бон апети" Излиза, че уникалната рецепта, за която трябва да благодарим на Теодора Мащерова, всъщност е на Стоян и е от Бон Апети! Това се нарича плагиатство.
Анонимен коментира:
И ако това е мързелива мусака, здраве му кажи....
Анонимен коментира:
От години ги правя, макар и не много често, защото е доста трудоемко. Резуллтатът обаче винаги е много добър.
Анонимен коментира:
За блата, за крема, за сиропа, за декориране......не изглежда да е толкова просто и бързо...
Анонимен коментира:
Станаха много солени. Мариноването в соев сос е абсолютно ненужно - само добавя сол.
Анонимен коментира:
Страхотни са!!! Тази сутрин ги направих и спазих точно рецептата със всичките времена за втасване. Единственото, което добавих от мен е едно пакетче ванилия. Никак не са трудни, защото сместа се прави много бързо и лесно с миксера. След това размерих парченца от около 100 гр и после ги разрязах през средата. Получиха ми се около 25 овални кифлички - точно две големи плоски тави. Ще има да се блажиме...Хиляди благодарности!!!!!!