Моите коментари

Лека и здравословна рецепта.Сложих повечко спанак, заедно със стръковете. Омлета стана сочен и много вкусен.
Получи се много вкусен! Не използвах кори и праз лук. :)
Много ми хареса идеята за спаначено песто! Изпробвах я и останах приятно изненадана от резултата. Единствената забележка е, че се получи прекален чеснов вкус. По мое мнение една скилидка е напълно достатъчна!
Хареса ми, защото обичам спанак и е аламинут. Не съм използвала брашно ( според мен е излишно) и вместо кашкавал гарнирах с малко кашкавалена извара. Стремя се да избегна излишните калории... ;)
Това са наистина старите фунийки с обикновен млечно-маслен-яйчен крем! Най-добрите!
Дебелината на тестото в тавата да е 5 см?!... :) Не е ли 0,5 см?
Първата снимка не се оказа сполучлива, съжалявам.
Разбих извара с пудра захар и масло и намазах мъфинките- исках да са с крем. Отгоре вместо с карамел предпочетох да поръся с кафява захар. :)
Много обичам точно такава баница!
Чиата е заместител на яйцето. :)
Нямах тахан и не сложих. Получи се много вкусно!
Харесва ми с овесено мляко и без бадеми... :)
Готвя често така, по някога добавям и месце...
Как мислите, дали ще може да се стерилизира в буркан? Ще се получи ли?
Ако успеете да се сдържите и да я оставите да отлежи 24 часа, става разкошно вкусна!
Останах супер приятно изненадана, като видях снимките! Браво!!!
Скилидка чесън мисля, че ще пасне добре! Така и го направих! ;)
Направих го и смимах току що изваден от фурната! :) Ухае старахотно! ;)