аз приготвям такъв оцет но наи добре се получава ако буркана още в началото се постави на полусянка и не се затваря плътно а се покрива с тензуг и се бърка всеки ден .просто споделям опит .
аз също го постявам в смутитата си но внимавам с количеството .ако прекаля ми се подува стомаха .то помага за прочистване на стомаха .в голямо количество предизвиква разстроиство .
рецептата е добра но по принцип аз преди да сваря жито го кисна няколко часа в вода . ако нямате време може само половин час но трябва де ае кисне в вода . .това се отнася за всички зърнени храни
много го използвам не само като подправка имам замразен в хладилника . .сега ще споделя своя идея как да изпозваме маганозените дръжки . аз обикновенно ги добавям към смутита си но не всеки има блендер .и си правя зеленчувов болон . дръжки от магданоз обелки от лук и морови може и дръжки от босилек и други подпавки се измиват и се поставят в тензух и се варят малко . след това като изстине се слага в формичките за лед и св замразява .като се готви се добавя към храната .
Моите коментари