Николина Панчева

Новак
Моята стенаРецепти2СтатииСъветиКоментари121Форумни теми7Постове във форума2За менИзпрати съобщениеточки519
Николина Панчева коментира:
само в хладилник може ли . аз опитах подобна рецепта но издържа 10 дни и се наложи да изхвърля останалото .
Николина Панчева коментира:
аз приготвям такъв оцет но наи добре се получава ако буркана още в началото се постави на полусянка и не се затваря плътно а се покрива с тензуг и се бърка всеки ден .просто споделям опит .
Николина Панчева коментира:
може ли вместо да се пържат тиквичките да се запекат на грил тиган
Николина Панчева коментира:
аз добавям малко водичка .
Николина Панчева коментира:
току що ги забърках . правила съм ги друг път . много са вкусни .
Николина Панчева коментира:
бих направила ядково прясно мляко но и така е вкусно още днес ще опитам .
Николина Панчева коментира:
Ани аз просто си смилам овесените ядки в кафемелачката .не съм опитвала само с овесени ядки .но не е късно да опитам .
Николина Панчева коментира:
аз правя маунеза от сурови семки .става по хубава .
Николина Панчева коментира:
мисля че Таня е правя . това тесто което е споделено е универсално тесто за питки .кифлички мекици но за пици не е много удачно .
Николина Панчева коментира:
аз също го постявам в смутитата си но внимавам с количеството .ако прекаля ми се подува стомаха .то помага за прочистване на стомаха .в голямо количество предизвиква разстроиство .
Николина Панчева коментира:
рецептата е добра но по принцип аз преди да сваря жито го кисна няколко часа в вода . ако нямате време може само половин час но трябва де ае кисне в вода . .това се отнася за всички зърнени храни
Николина Панчева коментира:
аз вече бях добавила такава рецепта но ми признаха смиката не била хубава
Николина Панчева коментира:
от къде може да намеря тази мазнина
Николина Панчева коментира:
азси правя такива вкусотии . .тази рецепта я знам от една моя позната арменка и си правя често . и за намазване на филии е разкошно
Николина Панчева коментира:
много го използвам не само като подправка имам замразен в хладилника . .сега ще споделя своя идея как да изпозваме маганозените дръжки . аз обикновенно ги добавям към смутита си но не всеки има блендер .и си правя зеленчувов болон . дръжки от магданоз обелки от лук и морови може и дръжки от босилек и други подпавки се измиват и се поставят в тензух и се варят малко . след това като изстине се слага в формичките за лед и св замразява .като се готви се добавя към храната .