Николина Панчева
Николина Панчева
Новак

Моите коментари

само в хладилник може ли . аз опитах подобна рецепта но издържа 10 дни и се наложи да изхвърля останалото .
аз приготвям такъв оцет но наи добре се получава ако буркана още в началото се постави на полусянка и не се затваря плътно а се покрива с тензуг и се бърка всеки ден .просто споделям опит .
може ли вместо да се пържат тиквичките да се запекат на грил тиган
аз добавям малко водичка .
благодаря за идеята
току що ги забърках . правила съм ги друг път . много са вкусни .
бих направила ядково прясно мляко но и така е вкусно още днес ще опитам .
Ани аз просто си смилам овесените ядки в кафемелачката .не съм опитвала само с овесени ядки .но не е късно да опитам .
аз правя маунеза от сурови семки .става по хубава .
мисля че Таня е правя . това тесто което е споделено е универсално тесто за питки .кифлички мекици но за пици не е много удачно .
аз също го постявам в смутитата си но внимавам с количеството .ако прекаля ми се подува стомаха .то помага за прочистване на стомаха .в голямо количество предизвиква разстроиство .
рецептата е добра но по принцип аз преди да сваря жито го кисна няколко часа в вода . ако нямате време може само половин час но трябва де ае кисне в вода . .това се отнася за всички зърнени храни
аз вече бях добавила такава рецепта но ми признаха смиката не била хубава
от къде може да намеря тази мазнина
азси правя такива вкусотии . .тази рецепта я знам от една моя позната арменка и си правя често . и за намазване на филии е разкошно
благодаря ти за идеята
много го използвам не само като подправка имам замразен в хладилника . .сега ще споделя своя идея как да изпозваме маганозените дръжки . аз обикновенно ги добавям към смутита си но не всеки има блендер .и си правя зеленчувов болон . дръжки от магданоз обелки от лук и морови може и дръжки от босилек и други подпавки се измиват и се поставят в тензух и се варят малко . след това като изстине се слага в формичките за лед и св замразява .като се готви се добавя към храната .