Николина Панчева
Николина Панчева
Новак

Моите коментари

добро утро ирина тук няма набухвател как става бухването .искам да го опитам но чакам отговор от тебе .подлъгвала съм се от прекрсно излеждащи рецепти и резултата же нулев
много са вкусни аз само така готвя тикчки
о много е добра рецептата . пробваите веднъж и няма да съжалявате
смущава ме тази маионеза в тестото но ще опитам
зливката е итресна
напомнят ми на храната на баба ми .тя беше много добра готвачка
Мария с суха мая по бързо втасва тестото и стават по меки . само това е разликата .аз днес замесих тесто за питка за утре с суха мая и за 5 минути втаса маята а за около 20 минути втаса и тестото . след малко ще го примесвам и ще пека
интересни са
благодаря аз не знам как да готвя заешко но това ще го опитам
страхотна е но аз я правя без чушки
здравеи ти опитвала ли си този режим
интересна рецепта ще опитам
аз съм го правила с грис .но ще пробвам и брашно
благодаря за уточнението
аз имам проблеми със стомаха и за съжаление не мога да запържвам но задушавам с малко вода . от баба си знам едно нещо брашното е добре да се изпече леко в фурната .и не може само за едно ястие се изпича по голямо количество и се слаго в буркан . и после се взима необходимото количество
много е приятно на вкус аз добавям и кисело сладка ябълка