Николина Панчева
Николина Панчева
Новак

Моите коментари

опитвала съм подобна рецепта но плодовете потънаха в тестото .обяснете ми как постъпвате за да се избегне това
много е вкусна тази яхния но аз добавям много магданоз
аз съм правила но това нещо се държи в хладилник .
страхотен вкус има този сироп .
ами ще опитам а на тебе Вили как ти подеиства
от колко литра мляко излиза 1 голяма бучка сирене .но бих опитала и с 1 литър
обичам такива леки десерти .ще го опитам
страхотен вкус .не съм го продвала още но съм правила хумус .благодаря за рецептата .
не се ли усеща вкуса на сренето аз много обичам, такива смесени вкусове и ще опитам
давам ти по малко точки защото никога не слагам готов булон в храната .по добре си направи сам .
бих прибавила 2,3 лъжици кисело мляко .зависи от гъстота на млякото . в крема и няма да е толкова гъст .пък и е малко по лек вкуса
след като измия добре ягодите ги засипвам с захар да постоят поне 2.3 часа . пускат сок и си запазват цвета
аз обичам да си правя домашни неща .купувам си домашно мляко и си квася . така че млякото ми е домашно .
приятно ми е че има кои да ми дава идеи .аз правя друг вид бонбони но тези са много красиви .ще ги опитам
много добър сладолед се получава направих го и сега е в фризера
много благодаря за тези бонбони .дъщеря ми е веган и ми много трудно да приготвям храна за нея
аз съм правила същия но го знам лоднсски квадрати лесен и много вкусен