Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
неможе да се отрече, че има верни неща в статията, но да много малко, пренебрежимо малко, женичката, явно незнае как се приготвят някои нещо и си пише алабализми
Анонимен коментира:
добре де, искате да пишете статии и материали, та хората да ви се радват. Хубаво, но поне се постарайте да пишете смислени неща, как например потребителя ще познае истинския от фалшивия пармезан? а шампанското е само едно, прави се във Франция в областта Шампан, пише си го на етикета, останолото са газирани вина, за какви 2 лв става дума. Относно подправките, ами подправките са си подправки, за каква царевица на ПРАХ се споменава (поне пишете царевично брашно)
Анонимен коментира:
на един кг. месо, една чаша морска сол е малко, много малко, рискувате да направите беля! а и добавете чимен, той гони гадовете
Анонимен коментира:
мисля си а ако, преди печеното го овъргаляме в малко царевично брашно !!!!!?
Анонимен коментира:
Рецептата ми харесва, ясна и проста , което е най важното От тук нататък може и така да я направиш, може и да я допълниш. Например с малко ванилия или бакпулвер
Анонимен коментира:
Притеснявам се, че нищо не разбрах от обяснението
Анонимен коментира:
и сега тук , какво пише за кафявия ориз точно обратното, само психирате хората
Анонимен коментира:
абсурд! 1. няма как да се направи пастарма със свинско месо! 2. месото от снимката не е филе 3. рецептата е чудеснал но да се използва говеждо, в краен случай телешко
Анонимен коментира:
ами рецептата не е добра, не искам да обиждам автора, обаче не всички меса носят на чесън, затова е най- добре да се внимава, второ абсолютно задължително е да се сложи чимен/чемен/сминдух -- има силно анти септично свойство и трето, поставя се на проветриво, сенчесто място, където освен котките не трябва да има достъп и на мухи- оси и други летящи твари!