Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари9Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки1
- Анонимендобави коментар към: Класацията на 15-те най-вредни храни в Българияпреди 6 годиниКласацията на 15-те най-вредни храни в България16.02.2018Кулинариянеможе да се отрече, че има верни неща в статията, но да много малко, пренебрежимо малко, женичката, явно незнае как се приготвят някои нещо и си пише алабализми
- Анонименгласува за: Класацията на 15-те най-вредни храни в Българияпреди 6 годиниКласацията на 15-те най-вредни храни в България16.02.2018Кое за какво е полезно
- Анонимендобави коментар към: Това са 5-те фалшиви храни, които редовно слагаме на трапезата сипреди 6 годиниТова са 5-те фалшиви храни, които редовно слагаме на трапезата си05.05.2018Кулинариядобре де, искате да пишете статии и материали, та хората да ви се радват. Хубаво, но поне се постарайте да пишете смислени неща, как например потребителя ще познае истинския от фалшивия пармезан? а шампанското е само едно, прави се във Франция в областта Шампан, пише си го на етикета, останолото са газирани вина, за какви 2 лв става дума. Относно подправките, ами подправките са си подправки, за каква царевица на ПРАХ се споменава (поне пишете царевично брашно)
- Анонименгласува за: Това са 5-те фалшиви храни, които редовно слагаме на трапезата сипреди 6 годиниТова са 5-те фалшиви храни, които редовно слагаме на трапезата си05.05.2018Любопитно
- Анонимендобави коментар към: Домашно осолено свинско месопреди 6 годиниДомашно осолено свинско месо15.10.2018Сушеницана един кг. месо, една чаша морска сол е малко, много малко, рискувате да направите беля! а и добавете чимен, той гони гадовете
- Анонимендобави коментар към: Вълшебна марината за пилешко филепреди 6 годиниВълшебна марината за пилешко филе08.11.2021Маринатимисля си а ако, преди печеното го овъргаляме в малко царевично брашно !!!!!?
- Анонимендобави коментар към: Пещерски татлиипреди 6 годиниПещерски татлии12.09.2016Други десертиРецептата ми харесва, ясна и проста , което е най важното От тук нататък може и така да я направиш, може и да я допълниш. Например с малко ванилия или бакпулвер
- Анонимендобави коментар към: Руло от бекон и пилешко филепреди 7 годиниРуло от бекон и пилешко филе14.05.2016Солено рулоПритеснявам се, че нищо не разбрах от обяснението
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest