Elena Todorova
Elena Todorova
Готвач

Моите коментари

Elena Todorova коментира:
месото се готви с доматите, не е варене
Elena Todorova коментира:
Децата обожават това желе от дюли, вече няколко пъти го приготвям. При мен също става тъмно на цвят
Elena Todorova коментира:
Обожавам този конфитюр от дюли..ммм
Elena Todorova коментира:
Две поредни години правя сладко от дюли по тази рецепта и определено много ни допада. Получава се изключително ароматно и вкусно сладко
Elena Todorova коментира:
Разкошни са тези пълнени чушки, повече ми харесват от чушките с кайма и ориз. Определено са любима гозба на цялото семейство
Elena Todorova коментира:
прясна мая се слага в тази питка
Elena Todorova коментира:
вижте в големите вериги, на етикета ще пише
Elena Todorova коментира:
рецептата е добре описана. Сладкишът и да не е в хладилник, желатинът ще го желира, така че няма кой знае какво значение. Просто го оставете на хладно място
Elena Todorova коментира:
Сосът е страхотен, с него салатата цезар става просто уникална. Любима на цялото семейство. Опитайте и няма да съжалявате. Благодаря на авторката
Elena Todorova коментира:
Вишновката стана много добра или поне на нас с мъжа ми ни харесва. Получи се страхотен аперитив. Поздравления на авторката.
Elena Todorova коментира:
Колко време оставяте тиквичките да се отцедят за кюфтета?
Elena Todorova коментира:
Получи се страхотно мляко с ориз, децата си облизаха пръстите
Elena Todorova коментира:
обожавам да правя шунка по тази рецепта. Защото от домашната храна, по -вкусна няма :)
Elena Todorova коментира:
много добра комбинация се получи комбинацията от броколи, картофи и сметана. Дори децата я харесаха тази запеканка.
Elena Todorova коментира:
мммм най-вкусните свински скалопини, които съм хапвала скоро...
Elena Todorova коментира:
На това му се казва вкусна дроб-сарма. Вкъщи всички я мноого харесаха. Малко съм скарана с готвенето, но се получи от първия път
Elena Todorova коментира:
Страхотни кюфтета от елда. След като ги направите, ги оваляйте в бадемово или оризово брашно, стават още по-вкусни.
Elena Todorova коментира:
Често приготвям тази рецепта и установих, че с цели гъбки е по-вкусно. Но избирайте по-малки гъби, иначе големите трябва да се режат