Елена Тодорова
Елена Тодорова
Чирак

Форумните Постове на Елена Тодорова

  • Елена ТодороваПредлагам да се правят АнкетиМодул с анкети се планира в близко бъдеще
  • Елена ТодороваДа, тази година агнешкото е задължително, макар и малко скъпо да го продават. Но ангешкото чеверме си е класика, да ви е сладко :y:
  • Елена ТодороваСтрахотен зехтин за салата Браво, кажи след това как е станало
  • Елена ТодороваЗатварачка за консерви Погледни тук, намерих няколко съвета за [url=http://gotvach.bg/n5-31072]консервиране на манджи Добре ще е редакторите на сайта да напишат и други такива полезни статии.
  • Елена ТодороваЗнае ли някой как се приготвя дедецВ Банско на това му се казва Бански Старец. В Готвача има една такава рецепта. Смятам, че е точна. Ето и рецептата за [url=http://recepti.gotvach.bg/r-3163-Бански_старец]бански старец
  • Елена ТодороваТърся работа като готвачПотърси работа в зимните курорти. В [url=http://bansko.net]Банско е пълно с механи и доколкото знам в момента там набират доста персонал за сезона. Много [url=http://hoteli.bansko.net]хотели в Банско осигуряват даже квартирата и храната. Успех :y:
  • Елена ТодороваИдеални питки със сиренеРецептата ми изглежда готина и лесна, непременно ще я опитаме със скъпия, май с повечко сиренце ще стане още по добре. :y:
  • Елена ТодороваКакъв абсорбатор да избера?Ние скоро си вземахме абсорбатор и сега май вече съм спец в тази част При покупката на абсорбатор е добре да обърнеш внимание на неговата мощност, шумови характеристики, размери и материали, от които е направен както естествено и неговата цена. Още по-хубаво е когато абсорбатора има и филтри. Ако кухнята ти е част от дневната е добре да избереш по мощен от рода на 500-550 куб. м. на час, за да не се усеща в дневната. Модерните абсорбатори като цяло са доста безшумни, но за всеки случай гледай да е до 50 децибела, иначе ще се чува неприятен шум. И не на последно място естествено е важна цената. Има абсорбатори от 50 до 2000 лева . Не е нужно да вземате от най-скъпите, но е добре да имат филтри, за да пречистват въздуха.