Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Elena Todorova»Моите форумни постове
Elena Todorova
Elena Todorova
Готвач

Моите форумни постове

Elena TodorovaПредлагам да се правят Анкети
Модул с анкети се планира в близко бъдеще
Elena Todorova
Да, тази година агнешкото е задължително, макар и малко скъпо да го продават. Но ангешкото чеверме си е класика, да ви е сладко :y:
Elena TodorovaСтрахотен зехтин за салата
Браво, кажи след това как е станало
Elena TodorovaЗатварачка за консерви
Погледни тук, намерих няколко съвета за [url=http://gotvach.bg/n5-31072]консервиране на манджи Добре ще е редакторите на сайта да напишат и други такива полезни статии.
Elena TodorovaЗнае ли някой как се приготвя дедец
В Банско на това му се казва Бански Старец. В Готвача има една такава рецепта. Смятам, че е точна. Ето и рецептата за [url=http://recepti.gotvach.bg/r-3163-Бански_старец]бански старец
Elena TodorovaТърся работа като готвач
Потърси работа в зимните курорти. В [url=http://bansko.net]Банско е пълно с механи и доколкото знам в момента там набират доста персонал за сезона. Много [url=http://hoteli.bansko.net]хотели в Банско осигуряват даже квартирата и храната. Успех :y:
Elena TodorovaИдеални питки със сирене
Рецептата ми изглежда готина и лесна, непременно ще я опитаме със скъпия, май с повечко сиренце ще стане още по добре. :y:
Elena TodorovaКакъв абсорбатор да избера?
Ние скоро си вземахме абсорбатор и сега май вече съм спец в тази част При покупката на абсорбатор е добре да обърнеш внимание на неговата мощност, шумови характеристики, размери и материали, от които е направен както естествено и неговата цена. Още по-хубаво е когато абсорбатора има и филтри. Ако кухнята ти е част от дневната е добре да избереш по мощен от рода на 500-550 куб. м. на час, за да не се усеща в дневната. Модерните абсорбатори като цяло са доста безшумни, но за всеки случай гледай да е до 50 децибела, иначе ще се чува неприятен шум. И не на последно място естествено е важна цената. Има абсорбатори от 50 до 2000 лева . Не е нужно да вземате от най-скъпите, но е добре да имат филтри, за да пречистват въздуха.