Elena Todorova

Готвач
Моята стенаРецепти949СтатииСъветиКоментари72Форумни теми2Постове във форума9За менИзпрати съобщениеточки142

Всички вафли и тестени продукти са бъкани с палмова мазнина, подсладители и какви ли не боклуци...

Погледни тук, намерих няколко съвета за
[url=http://gotvach.bg/n5-31072]консервиране на манджи
Добре ще е редакторите на сайта да напишат и други такива полезни статии.

В Банско на това му се казва Бански Старец. В Готвача има една такава рецепта. Смятам, че е точна.
Ето и рецептата за [url=http://recepti.gotvach.bg/r-3163-Бански_старец]бански старец


Потърси работа в зимните курорти. В [url=http://bansko.net]Банско е пълно с механи и доколкото знам в момента там набират доста персонал за сезона.
Много [url=http://hoteli.bansko.net]хотели в Банско осигуряват даже квартирата и храната.
Успех :y:

Рецептата ми изглежда готина и лесна, непременно ще я опитаме със скъпия, май с повечко сиренце ще стане още по добре. :y:

Ние скоро си вземахме абсорбатор и сега май вече съм спец в тази част
При покупката на абсорбатор е добре да обърнеш внимание на неговата мощност, шумови характеристики, размери и материали, от които е направен както естествено и неговата цена. Още по-хубаво е когато абсорбатора има и филтри.
Ако кухнята ти е част от дневната е добре да избереш по мощен от рода на 500-550 куб. м. на час, за да не се усеща в дневната.
Модерните абсорбатори като цяло са доста безшумни, но за всеки случай гледай да е до 50 децибела, иначе ще се чува неприятен шум.
И не на последно място естествено е важна цената. Има абсорбатори от 50 до 2000 лева
. Не е нужно да вземате от най-скъпите, но е добре да имат филтри, за да пречистват въздуха.


