Kostadin Stefanoff
Kostadin Stefanoff
Новак

Моите коментари

Kostadin Stefanoff коментира:
ЦикорияЦикория21.02.2014
Бърдоква в нашия край е маруля… има леко връзка но не много общо
Kostadin Stefanoff коментира:
В кое точно медицинско издание или изследване пише колко е вредно да се ядат тестени изделия!?
Kostadin Stefanoff коментира:
Това не е рецепта а нахвърляни неща без да са пробвани. Не са уточнени съставките, има грешки в количествата. След толкова готвене тея гъби ще са на гьон, и приличащи на ... все тая
Kostadin Stefanoff коментира:
Правил съм няколко различни варианта. И остановявам че сорта картофи който ползват скандинавците за тая рецепта просто няма аналог в България. Френските дето станаха масови по магазините и пазарите са адски безвкусни. Трябва да пробвам някой път с домашни от ров.
Kostadin Stefanoff коментира:
Обожавам го с повод и без повод
Kostadin Stefanoff коментира:
Това важи само за пресен боб. Ако е стар, успех да го сварите за 20 мин. Има такива на пазара дето и след 20 часа ще са твърди...
Kostadin Stefanoff коментира:
Така е, аз го правя с 2/3 чаша, че понякога и с половин. Адски много захар е 300гр. Така се губи и леко соленото на сиренето. А точи десерт това му е чара, да се усеща и сладкото и соленото.
Kostadin Stefanoff коментира:
Виалоне нано - лесно се пресготвя и не е толкова леплив. Балдо - варияция на Арборио кръстосан със Стирпе. С високо съдържание на нишесте. Идеален заместител на другите
Kostadin Stefanoff коментира:
Боже на какви глупости е склонна жалката конкуренция само и само да изкара българското или биото много по добро. Китайския чесън изобщо не е същия сорт като нашенския. За това е и различен на аромат и вкус. Аз лично много харесвам черен чесън. Много силно ароматен и брутално лют. Или и той понеже е различен е лош/вреден/канцерогенен/отровен?
Kostadin Stefanoff коментира:
Черния сусам ми е любим. Първоначално ми се стори странна идеята, но като го опитах, се успокоих. Трябва да пробвам другите.
Kostadin Stefanoff коментира:
Майко мила, 300гр захар ... Моята рецепта е почти същата само дето слагам 150гр захар и 100гр масло. И ми е много сладко, камо ли с двойно захар...
Kostadin Stefanoff коментира:
Мяма абсолютно никакъв шанс да се свари царевица за 15-20 мин. Израснал съм на село, и дядо ми цял живот гледаше царевица. Директно набрана и сварена, абсолютно прясна отнема около 1ч30м - 2 часа в тенджера под налягане. Ако е в обикновена тенджера поне още 1ч30м отгоре. Тея минути дето сте дали стават за онея дето ги продават по супермарлетите бланшираните...
Kostadin Stefanoff коментира:
40мл Балсамов оцет - не доминира ли прекалено много вкуса му над останалото?
Kostadin Stefanoff коментира:
Попуснал съм няколко правописни грешки, за което се извинявам. Ако е възможно да ги коригирате.
Kostadin Stefanoff коментира:
И аз бях така едно време, но си промених мнението като ядох добре направена. Беше ми останал лош спомен от детската градина...
Kostadin Stefanoff коментира:
Нещо с пропорцийте куца... тестото стана на камък и не бухна и грам при фтасването. Не е от брашното защото с него съм правил и други неща и си фтасва нормално