Моите коментари

Кафява кристална захар - 1 с.л. (на вкус)
Благодарим за чудесния коментар! :)
Много мило! Благодаря!
Чудесно! Благодарим!
Благодарим, че споделихте с нас възхищението си! За тази пъстра пролетна мозайка се вдъхновихме от Корейската кухня! Наистина освен, че е красиво, е и чудно вкусно! Свежа пролет!
Благодарим за високата Ви оценка на Пролетната свежест! Наистина това кулинарно произведение на изкуството изисква много старание и търпение! Прекрасно е да споделим това вълнение с всички Вас - кулинарни творци! Чудна пролет!
Да! В материалите е описано количество. За тази рецепта използвам едро начупен ориз - сорт Карма. Чудна вечер!
Да! Благодарим за вниманието!
Изключително лесни наистина, затова са и в категория Лесни рецепти! И понеже са включени в тематичната седмица, затова споделяме!
На снимката е с мед, но понеже обичаме много топлите напитки да ни сгряват и знаейки че структурата на меда се разрушава ако е в гореща течност, затова консумираме чая с кафява тръстикова захар ,,Мусковадо". Тя не е на кристалчета и има приказен карамелен вкус!
Не, интересното при ряпата е, че сурова е люта, а приготвена в супа - сварена, не е люта. Супата е богата на вкусове и леко пикантна от подправките, най-вече от черния пипер!
Привет! Всеки ден си приготвяме прясна храна за деня по 4 пъти на ден! От години не използваме хладилник, тъй като знаем за вредата му към храните, но и преди много години, когато имахме хладилник, не купувахме замразена храна. Вярваме в силата и свежестта на пресните продукти, а когато не им е сезона - използваме консервирани в буркани - с радост отгледани в нашата градината!
Получава се чудесна запеканка и с ръжени макарони! Приятно готвене!
Плюса на таратора с рендосана краставица е, че може да се поднесе в чаша и да се пие! Интересен вкус придобива, когато прибавим щипка смлян черен пипер!
Да, прясно набрана от градината е изключително свежа и крехка! Сурова тиквичката е вкусна и по-здравословна!
Сред храните за покълване, покълналата леща се води с най Интелигентен вкус!
Изглежда приказна и сигурно на вкус е вълшебна!
Наистина са чудни, крехки и пролетно свежи! Благодарим!