Моите коментари

Вкуснотия стана...разбира се и със старото хубаво краве масло!
Стана превъзходен! Такъв боб съм хапвал само в Пампорово! Наистина е Смолянски!
Много вкусна стана тази класика в жанра!
Две забележки имам, че трябва да проверим кога са се сварили морковите , а не картофите и че фидето винаги се добавя на края, тъй като то увира за 8-10 минути!
Апропо на всички останали писатели по-долу обръщам внимание, че авторът на рецептата е написал Старобългарска а не Прабългарска....!?! Какви Америки и какви домати ги гонят някои.......???
Стари българи са и нашите родители, баби, дядовци, прабаби и прапрабаби...Значи наистина е старобългарска и при това много вкусна гостба се получи тази кавърма!
Наистина стана вкуснотия!
Добри бързи спагети!
Страхотна била пуешката кавърма!!!
Много добра рецепта, досущ като гръцката мусака, но без пържене на продуктите!
Чорбичката е страхотна!