Моите коментари

Рецептата е наистина добра! Не мен ми отне повече от 1 час и половина време, защото се отдели прекалено много вода при задушаването, но предполагам че зависи и от фурните! Реших проблема като изврях излишната вода на котлона за 10 минути на MAX. За сметка на това стана превъзходна вечеря!
Хубава и по-различна курбан чорба!
Много претупана рецепта! Кога слагате доматите, кога слагате червения пипер!?!......Добре че аз си знам!!!... Ами другите, които не знаят!?!
Вкусно пиле с ориз стана, благодаря!
Наистина станаха като пържени!
Идейна и вкусна рецепта!
Страшно мезе - вкусотия!
Супер стана и с връзки лук и малко повече сирене и извара!
За втори път готвя вашата кавърма и забелязах, че никъде не сте упоменали кога слагате доматите!?! Аз обикновено ги слагам накрая, за да не стегнат месото.....Хубаво е да се знае!
Само че аз изобщо не я запичах и на котлона си стана отлична!
Лесна, пикантна и вкусна кавърма!
Вкусна Класика в жанра се получи, благодаря!
Уникално вкусни станаха, благодаря за рецептата!!!