Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Здравейте. Рецептата стана супер, всички много ги харесаха, но понеже мен винаги ме е страх да не ми се пресекат яйцата и се обадих на баба, за помощ. Та .. какво направих... 1. След като станаха готови кюфтетата и ги извадих от водата я отместих от котлона за да по изстине малко (10мин) 2. През това време си разбих яйцата и млякото, сложих малко лимонтозу (пол. ч.л.) и съвсем малко захар, за да убие киселото 3. След това в касеролката си сложих малко олио и запържих брашното. Сложих малко от бульона за да стане на кашичка, като сос бешамел и го отместих от котлона. 4. След това в яйчената смес сложих няколко черпака от бульона за да затопля сместа и после по малко започнах да слагам от яйчената към брашнената смес и я върнах обратно на котлона. 5. След като стана хомогенна смес върнах цялата смес в тенджерата, в която първоначално вряха кюфтетата и я сложих на котлона като добавих и кюфтетата вътре. Така завря още веднъж за 10тина минути и овкусим с малко черен пипер и чубрица. По заръка на баба! Много вкусни станаха .. и НЕ се пресякоха ☺️