Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимки1СтатииСъветиКоментари1Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки12
- Анонименсготви: Джолан в пликпреди 3 годиниДжолан в плик30.01.2019Свинско печено
- Анонимендобави в любими: Джолан в пликпреди 3 годиниДжолан в плик30.01.2019Свинско печено
- Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 5 години
- Анонименсготви: Патладжан акордеонпреди 5 годиниПатладжан акордеон26.05.2016Пълнени патладжани
- Анонимендобави снимка към: Патладжан акордеонпреди 5 години
- Анонимендобави коментар към: Бабините кюфтета с бял соспреди 5 годиниБабините кюфтета с бял сос11.05.2023КюфтетаЗдравейте. Рецептата стана супер, всички много ги харесаха, но понеже мен винаги ме е страх да не ми се пресекат яйцата и се обадих на баба, за помощ. Та .. какво направих... 1. След като станаха готови кюфтетата и ги извадих от водата я отместих от котлона за да по изстине малко (10мин) 2. През това време си разбих яйцата и млякото, сложих малко лимонтозу (пол. ч.л.) и съвсем малко захар, за да убие киселото 3. След това в касеролката си сложих малко олио и запържих брашното. Сложих малко от бульона за да стане на кашичка, като сос бешамел и го отместих от котлона. 4. След това в яйчената смес сложих няколко черпака от бульона за да затопля сместа и после по малко започнах да слагам от яйчената към брашнената смес и я върнах обратно на котлона. 5. След като стана хомогенна смес върнах цялата смес в тенджерата, в която първоначално вряха кюфтетата и я сложих на котлона като добавих и кюфтетата вътре. Така завря още веднъж за 10тина минути и овкусим с малко черен пипер и чубрица. По заръка на баба! Много вкусни станаха .. и НЕ се пресякоха ☺️
- Анонименгласува за: Бабините кюфтета с бял соспреди 5 годиниБабините кюфтета с бял сос11.05.2023Кюфтета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest