Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Новак

Моите коментари

Забравих да напиша, че добавих и 2 скилидки чесън.
Много са вкусни- сега си ги хапвам. Сложих 300 гр. кайма, 1 пиперка, гладка лютеница вместо пюре и 1 стрит зеленчуков бульон, за да не стане много солено (от сиренето, краставичките...) Долях и около 2 ч.ч. вода. Страхотни стават, благодаря за рецептата :)
Аз бих препоръчала да излееш маринатата, защото става много кисело, поне за моя вкус.
Мисля, че 350 е по Фаренхайт. По Целзий са 180 градуса.
Смлените орехи заместват брашното.
Благодаря за доверието. Да ви е сладко! :)
Аз ти благодаря, че я направи. Хапнете си я с удоволствие :)
Кондензираното мляко е подсладено.
За какъв диаметър е тази торта? Имам друга рецепта за "Зебра", но е с горе-долу половината продукти.
Половин кубче от 40 гр, т.е. 20 гр.
Поред мен са мм., не см.
Аз го слагам в киселото мляко и редувам така- в чинията подлученото мляко, сирене, после яйцата и отгоре- запържения червен пипер.
Разбитите на сняг белтъци повдигат блата. Това е пандишпанов блат. Пробвай и пиши какво се е получило :)
Щом пише "жива", значи е кубче- 42 гр.
Ако е домашно- да. Ако е от магазина в кутия, няма нужда- то е пастьоризирано.
Продават готово такова- с набухвател е. Може и да си направиш- на 1 ч. ч. брашно се добавят 1 ½ ч.л. бакпулвер и малко по-малко от ½ ч.л. сол. Всичко се пресява заедно и се разбърква много добре преди да се използва.
Много вкусна салатка :)