Страхотни питки станаха. Замесват се бързо, изпичат се бързо и се изяждат бързо :) Само ми бяха малко безсолни, но се страхувах, че щом няма в рецептата сол, може би пречи на бухването. Така ли е или да си добавя сол другия път? Много вкусна закуска си хапнахме. Браво! :)
Щом е кофичка, трябва да е заквасена. Въпреки че според мен ще стане и с течна готварска неподсладена сметана, която се разтапя заедно с течния шоколад и като изстине и стегне, се маже тортата. И двата вида кремове съм ги ползвала за други торти и са лесни и вкусни.
Отново я направих и отново отличен резултат. Съвета ми е да ползвате за крема една сметана от 200 мл. течна готварска (неподсладена), иначе става прекалено сладка.
Моите коментари