Аз като пържа пускам в олиото три зърна бял боб и така те не поемат много мазнина ,не знам дали става за мекици ,опитай и сподели ,ще се радвам да видя какво се е получило !
супер е ,това с висенето ми харесва, защото е модерно- като висящо кафе ,а ето че имало и такава баница И аз съм обръщала върху купички и понякога пада от тавата баницата ,а понякога не и не знам каква е причината
извинявай ,но съм шокирана от това което виждам ,то верно че хората ядем месо ,но това ми идва в повече ,аз дори зайци в тави не искам да виждам да не говорим че само веднъж в живота съм яла заешко
На вкус е нещо подобно като фурма както писах ,когато е узрял и е мек и леко кух отвътре ,но аз харесвам да не е презрял ,точно като сливите и найстина е полезен Обещаха ми да ми подарят издънка да си сея в двора :)))
Моите коментари