Моите коментари

може и без него ,но аз поръсих една две щипки от сухия за аромат :)))
Да Ваня , сърцето е от гръцки зелен пъпеш ,но не са толкова сладки ,аз харесвам нашите
точно така накисва се ,ако бързате може и дори само за 1 час да кисне и после да се готви ,но аз киснах една нощ и се свари без проблем :))
Сия ,верно е че не всеки го харесва ,аз обаче го харесвам ,днес си изядох дажбата и нито ми хрупаше нито имаше гаден вкус в устата ,може би защото съм му свикнала ,защото само аз го хапвам ,никой друг ,но за мен е по добър кафявия ,четох че има и черен ориз искам да опитам и неговия вкус ,но никъде не съм видяла по нашите магазини Въпрос на вкус това е ,и да знаеш че всичко което е гадно и не толкова вкусно е полезно и обратното :)))
имаме сделка от мен кафето ,от теб сладкиша с локум че е много изкушаващ :))
И аз щях да намажа с масло ,но сложих всичкото в тестото и не остана за намазване ,затова сложих олио Който направи с масло да сподели как е ,мисля че ще станат още по вкусни :)))
чудесни са и едно чесново сосче към тях е страхотно предложение за обяд или вечеря
няма да съжаляваш опитай ,много са вкусни
Благодаря на всички ,радвам че рецептата ви хареса , а вкусът наистина е чудесен Почерпих и комшиите и те останаха очаровани :)))
нямам представа ,но мисля че ще стане ,само вкусът може да се промени ,с масло е маслено тесто ,но с мас..... - винаги може да се опита и ако приготвиш сподели как е
точно казано Весе ,направо си е импровизация на пинаколада в домашни условия
Сия ,такива компетентни анализи пишеш :) ,що не станеш един кулинарен критик :))) много ще ти отива тази длъжност - пожелавам ти го !!!
рецепти разни ,тази я видях от Ивана Кръстева ,харесвам какао но не толкова много ,може и със спирт при Ивана е така , но аз сложих домашна ракия - на село е така :))))
сладкиша е чудесен и е точно за сезона ,с тиква и канела винаги е много вкусно
рецептата е като твоята с тази разлика че не се чака 40 дни ,а само 20 и се прецежда ,но аз направих половин доза и сега чакам да мине указания срок ,за да прецедя и да сложа в бутилки Хората лекуват не само тумори ,но дори рак
опитвала съм на вкус ,но не съм приготвяла ,браво за куража ,рецептата е лесна ,но си има тънкости и не е за всеки после хапваш нещо истинско а не приготвено със разни добавки
голям фен съм на тези чушки и са ми любими ,затова всяка година си ги приготвям по този начин само за мен
еха това за карамела е супер ,от теб само идей можем да си откраднем и хубави рецепти също :)))