Сия ,верно е че не всеки го харесва ,аз обаче го харесвам ,днес си изядох дажбата и нито ми хрупаше нито имаше гаден вкус в устата ,може би защото съм му свикнала ,защото само аз го хапвам ,никой друг ,но за мен е по добър кафявия ,четох че има и черен ориз искам да опитам и неговия вкус ,но никъде не съм видяла по нашите магазини Въпрос на вкус това е ,и да знаеш че всичко което е гадно и не толкова вкусно е полезно и обратното :)))
И аз щях да намажа с масло ,но сложих всичкото в тестото и не остана за намазване ,затова сложих олио Който направи с масло да сподели как е ,мисля че ще станат още по вкусни :)))
нямам представа ,но мисля че ще стане ,само вкусът може да се промени ,с масло е маслено тесто ,но с мас..... - винаги може да се опита и ако приготвиш сподели как е
рецепти разни ,тази я видях от Ивана Кръстева ,харесвам какао но не толкова много ,може и със спирт при Ивана е така , но аз сложих домашна ракия - на село е така :))))
рецептата е като твоята с тази разлика че не се чака 40 дни ,а само 20 и се прецежда ,но аз направих половин доза и сега чакам да мине указания срок ,за да прецедя и да сложа в бутилки Хората лекуват не само тумори ,но дори рак
опитвала съм на вкус ,но не съм приготвяла ,браво за куража ,рецептата е лесна ,но си има тънкости и не е за всеки после хапваш нещо истинско а не приготвено със разни добавки
Моите коментари