Моите коментари

Мартина Тракова коментира:
Най -добре е месото да се размразява в хладилник за 10-12 часа.
Мартина Тракова коментира:
Трябваше да започнеш с бешамел.Той е един от петте основни соса. :) Хубава статия!
Мартина Тракова коментира:
На това се казва студентски калмари пане. :D Един съвет относно лука.След като го нарежеш го сложи в прясно мляко да поседи час-два и тогава го обработвай термично. ;)
Мартина Тракова коментира:
Беления се разварява и е хубав за дип.Хубав е и за деца,че няма люспа.
Мартина Тракова коментира:
Вили,поздравления!Много оригинално и интересно.Сигурно и на вкус ще е страхотно!? :)
Мартина Тракова коментира:
Правя го с по - малко брашно и повече захар.
Мартина Тракова коментира:
Набухвател няма,това е парено тесто.
Мартина Тракова коментира:
15 бройчици хапки,не порции!Рецептата е точна и не се иска повече вода.Това е парено тесто.
Мартина Тракова коментира:
Това е моя пръв опит за палачинки с мая и останах очарована.
Мартина Тракова коментира:
Един съвет от мен:Гъбите не се мият,изчеткват се.Измитата гъба става като варена. ;)
Мартина Тракова коментира:
Предполагам,че има значение и сорта картофи,който се използват.Тези са от сладките и станаха наистина много хубави.
Мартина Тракова коментира:
Хитруша си ти Ванче,с тия клечки за зъби.Много апетитни изглеждат с този загар. :)
Мартина Тракова коментира:
Малко ванилийка?! :D Аз слагам и вкуса става още по хубав!
Мартина Тракова коментира:
Има и други храни,които като минат през микровълновата не стават за ядене.Аз също предпочитам котлон и фурна за затопляне на храната.
Мартина Тракова коментира:
Много вкусна риба,но с толкова много кокали. :)
Мартина Тракова коментира:
И със сладко от горски плодове върви. :D
Мартина Тракова коментира:
Как едно кило брашно?Не е ли малко много?
Мартина Тракова коментира:
Да без яйца.хахаха