Моите коментари

Мартина Тракова коментира:
Надявам се да ти допадне тогава.
Мартина Тракова коментира:
Пробвай,ще ти харесат надявам се.Аз сложих малко повече мед и станаха хубави,сладко барбекю. :)
Мартина Тракова коментира:
Забравила съм босилека. :D
Мартина Тракова коментира:
Няма значение каква е.Моята беше цигулка.Това е гръцка рецепта и първоначално ми беше малко странно вкуса на тиква със чесън и оцет,но става хубаво.
Мартина Тракова коментира:
Моя принос към деня на палачинката!
Мартина Тракова коментира:
Траханата е друго,ама тая попара ме върна назад.
Мартина Тракова коментира:
Това е една много хубава попара!Майка ми я правяше,когато бях малка.Поздравления!
Мартина Тракова коментира:
В класическото тирамису няма сметана.И на 100 гр маскарпоне се полага 1 яйце.
Мартина Тракова коментира:
Не знаех ,че има палачинков ден!Ще спретна нещо.
Мартина Тракова коментира:
Винаги го разточвам бутер тестото.Получих слюно отделяне :) като гледам снимките.
Мартина Тракова коментира:
За четири порции месото е малко.Слага се 50-60 гр само месо в порция. :)
Мартина Тракова коментира:
Много добра идея за предстоящия св.Валентин,като закуска в леглото.
Мартина Тракова коментира:
Карамбола е много ефектен при украса на плодови салати.
Мартина Тракова коментира:
Доста интересно се е получило,а името кърти. :D Аз казвам на такива рецепти "Гурме ала хладилник" :D Ще пробвам,защото обичам паста.Поздравления!
Мартина Тракова коментира:
Ще пробвам,точно заради разкошния сос.Виното наистина дава един друг вкус на ястието.
Мартина Тракова коментира:
Как мислиш се поддържа реноме с три звезди Мишлен?Сутринта го коментираха(журито от Мастър шеф).Просто не е издържал психически.Имало и някакъв друг готвач,дето му отнели една звезда Мишлен и той се самоубил.Жалко за човешкия живот.
Мартина Тракова коментира:
Много харесвам запечени сарми.
Мартина Тракова коментира:
Стават мазнички,честно да си кажа...хем пържен ,хем и бешамел.За това когато слагам бешамел,бланширам патладжана,но не е чак толкова вкусно :)