Моите коментари

Мартина Тракова коментира:
Стана много хубава наистина!
Мартина Тракова коментира:
Става и с друг ориз,само трябва да си го запържиш :)
Мартина Тракова коментира:
Така и не се научих да ги ям!
Мартина Тракова коментира:
Не стават ли много мазни като са панирани?
Мартина Тракова коментира:
Големи тънкости ,няма що! Запарваш и пак запарваш.Чая е супер!
Мартина Тракова коментира:
Подходящ за студените зимни вечери.
Мартина Тракова коментира:
Много го харесвам точно този чесън.
Мартина Тракова коментира:
Тъй наречената зона на очите.Никой не гледа на долу или на горе.Изключение правят случаите,ако търсиш нещо конкретно.
Мартина Тракова коментира:
Опитвала съм Камембер и Рокфор от тук изброените.Козето сирене определено не ми допада.Бих опитала другите,ако ми се отдаде възможност. :)
Мартина Тракова коментира:
Веси,мълчи!Направих една и поша ми издаде багажа.И аз какво да правя пляс-пляс ръчички. :D Правени са на ръка :D
Мартина Тракова коментира:
И твоите изглеждат много добре!
Мартина Тракова коментира:
Не съм го пробвала с био солети,но май няма да имам проблем.Той е всеядно :D !
Мартина Тракова коментира:
Много добре оформена и нарисувана. :)
Мартина Тракова коментира:
Ще ги пробваме тогава ,щом са разкошни. :)
Мартина Тракова коментира:
Май има някаква грешка в името?! Погачи?!
Мартина Тракова коментира:
Бих добавила,че е по -добре да се смесят жълтъците и маскарпонето и чак след това белтъците.Да не забравяме ,че суровия белтък крие доста рискове.
Мартина Тракова коментира:
Хубава статия.От години кисна дроба в прясно мляко и става наистина вкусен.
Мартина Тракова коментира:
Кате,чакам отзиви тогава. :D И да не забравиш снимката! :D