Моите коментари

Мартина Тракова коментира:
Хубава рецепта.Гърците му слагат бешамел и пармезан.
Мартина Тракова коментира:
Готина рецепта,ама заглавието ѝ пречи.Кажи си го пияно пиле ,та да те разберем.Много ми допада аромата на пилето след като е печено с бира.
Мартина Тракова коментира:
И ние трябва да последваме примера им.
Мартина Тракова коментира:
По цял ден само това правя,зареждам се злобарско!ХАХАХАХА Защо не кажете от къде идва рецептата,ами веднага констатирахте ,че трупам отрова в душата си.
Мартина Тракова коментира:
Какво точно значи името на рецептата?
Мартина Тракова коментира:
Иска ми се да видя снимка(лична) на този кисел с едно кило картофи,което ще се изхвърли!От къде споделяте такива рецепти?
Мартина Тракова коментира:
Кабак татлъсъ е името на този турски десерт.
Мартина Тракова коментира:
Ще бъда много кратка в отговор Рени.До нас има дюнер,дюнерджията работи с работна тъмно синя куртка.До него скараджията по анцунг с червена престилка и бяла шапка.Шапката му е толкова висока,все едно работи за английската кралица.Спирам,че набирам инерция ;) :D
Мартина Тракова коментира:
Попадала съм на сладкарска сметана на бучки.И след разклащане бучката стоеше на дъното.Не беше развалена,но не ми стана приятно.
Мартина Тракова коментира:
Тази статия се отнася само за готвачите в изисканите ресторанти.Това за шапките и ръкавите го знаех.Мога да добавя за обувките,задължително със затворени пръсти тип сабо.Ако се залее с нещо да може по най бързия начин да събуе обувката.;)
Мартина Тракова коментира:
Изглежда не стандартно с това оформление,което я прави интересна.Като чета рецептата става бързо,а и евтино.
Мартина Тракова коментира:
Това романеско и аз ще го пробвам,но ще е с друга рецепта.При теб в комбинация с картофите също се е получило добре. ;)
Мартина Тракова коментира:
Имам няколко любими рецепти от тази категория.Плодовото чатни с чили в комбинация с патешко магре е нещо уникално.Свински бут пълнен със сини сливи.Черешката е терин от гъши дроб със сладко смокини.
Мартина Тракова коментира:
Тази рецепта става за Бъдни вечер.
Мартина Тракова коментира:
Има нещо вярно.Само това с морските дарове не се отнася за мен. :D
Мартина Тракова коментира:
Стана чудено,но намалих малко канелата.
Мартина Тракова коментира:
Идеята Ви за Сутляч без захар не ми допада.Не бих дала и на детето си!
Мартина Тракова коментира:
Сутляч се прави със яйца,или нишесте.Има го вариант запечен на фурна.Не желая да се заяждам,само да уточним:Колко е като количество ориза 1в.ч.?Колко голяма е бучката масло?На 3 литра течност какво количество ориз слагаш?И аз харесвам десерти без захар,само тогава,когато са добре подплатени с шоколад :D Или сутляча не е десерт?