По цял ден само това правя,зареждам се злобарско!ХАХАХАХА Защо не кажете от къде идва рецептата,ами веднага констатирахте ,че трупам отрова в душата си.
Ще бъда много кратка в отговор Рени.До нас има дюнер,дюнерджията работи с работна тъмно синя куртка.До него скараджията по анцунг с червена престилка и бяла шапка.Шапката му е толкова висока,все едно работи за английската кралица.Спирам,че набирам инерция ;) :D
Тази статия се отнася само за готвачите в изисканите ресторанти.Това за шапките и ръкавите го знаех.Мога да добавя за обувките,задължително със затворени пръсти тип сабо.Ако се залее с нещо да може по най бързия начин да събуе обувката.;)
Имам няколко любими рецепти от тази категория.Плодовото чатни с чили в комбинация с патешко магре е нещо уникално.Свински бут пълнен със сини сливи.Черешката е терин от гъши дроб със сладко смокини.
Сутляч се прави със яйца,или нишесте.Има го вариант запечен на фурна.Не желая да се заяждам,само да уточним:Колко е като количество ориза 1в.ч.?Колко голяма е бучката масло?На 3 литра течност какво количество ориз слагаш?И аз харесвам десерти без захар,само тогава,когато са добре подплатени с шоколад :D Или сутляча не е десерт?
Моите коментари