Моите коментари

Мартина Тракова коментира:
Това сигурно е супер?Все отбрани съставки!
Мартина Тракова коментира:
Използват се тъй наречените силни подправки като червен пипер,черен пипер,чубрица.Никога не купувам "мариновано" месо от магазина!
Мартина Тракова коментира:
За 8 часа в хладилник нищо няма да превтаса.Просто ще втасва малко по бавно.Причината е в температурата.Ако тестото е на топло,ще втаса по -бързо.
Мартина Тракова коментира:
Ммм джоланче,струва си да се опита!
Мартина Тракова коментира:
Много бях учудена,че не е споделена тук.Това наистина е една памук уникална питка.От това тесто могат да се приготвят и кифлички,но захарта в рецептата трябва да е завишена.Фейсбук групите бяха луднали по едно време.
Мартина Тракова коментира:
И аз само веднъж :D Не ми допадна като вкус.
Мартина Тракова коментира:
Пробвай,само да не хвърлиш и новата заедно с пресечената :D
Мартина Тракова коментира:
Нищо не може да се направи.Изхвърля се! :D
Мартина Тракова коментира:
Доста апетитно на вид.
Мартина Тракова коментира:
Зеленчука добре,ама това тофу...:D Не ми е симпатично!
Мартина Тракова коментира:
Идея за пастета от зрял фасул е да се залее с препържен червен пипер. ;)
Мартина Тракова коментира:
Браво Вили,чудна идея!
Мартина Тракова коментира:
Изглежда много вкусно.
Мартина Тракова коментира:
Айде и от вътре! :D
Мартина Тракова коментира:
Тортиля еспаньола..Преразказана рецепта :)
Мартина Тракова коментира:
Изглеждат супер.