Моите коментари

marcheva14 коментира:
Защо сипва вода ли, ами не е прочела и разбрала как се готви в плик. Това е.
marcheva14 коментира:
Мани Иванов, може би имаш основание за изписването и съответно за произношението на "Чабата". Била съм и в двете страни, Испания и Италия, като турист разбира се, и на двете места ми е звучал близко в общи линии. Не владея и двата езика, владея много добре друг чужд език. Нямам претенции относно твоята забележка, може би си прав, но по-важното е в този случай ,че е аз си намерих "моята " си рецепта за този тъй вкусен хляб. Вчера пак го направих и е с повече от прекрасен резултата. Това е важното за мен. Приготвянето му е изключително лесно, разбъркваш с една лъжица/миксер оставяш да се вдигне и печеш. За съжаление много съм изписала като рецепта, но исках да я представя точно така както се прави, може би това повече плаши, като работа, но в действителност не е така. Вчера го оставих на най-топлото място в кухнята и го зарязах сам да си се оправя и той взе че си стана така прекрасен, както съм и споделила. Не ми беше удобно отново да пускам снимки и да товаря рецептата, защото вече го има на яве, но трябва да ти кажа, че се бяха получили още по големи вътрешни шупли, което и се търси.
marcheva14 коментира:
Това не е рецепта и гласувам с 1-ца. Това е някакъв бъркоч," Попарата на баба ми". Мен ще ме е срам да пусна такава рецепта. Гнусно е.
marcheva14 коментира:
След като питаш получаваш отговор и аз ти го дадох, наготово. То от време на време трябва да се и чете, малко да се образова, ама за някои хора четенето е сложна работа, неприемлива. Ясно е, че никога не си приготвяла канелони със спанак и Рикота или пълнени с нещо друг, по желание е. Вземи прочети, научи се преди да правиш коментар. Четенето образова, независимо какво четеш, все нещо ще запомниш и научиш.
marcheva14 коментира:
Добави коментар. Не съм авторката на рецептата, но ще ти отговоря, защо се сваряват предварително, защото трябва да се напълнят със съответната смес. След това се запичат.
marcheva14 коментира:
РАГ, не бих пропуснала нито една рецепта също така и нито една снимка! Тук съм за да разглеждам, да си давам мнението и оценките към потребителите кулинари. Днес след като отворих заглавната страница в очите ми се наби твоята рецепта и съответно отворих, да я разгледам. Да, като рецепта е хубава, но като изпълнение е грозна, неуспешна, не си успяла нищо да направиш и в такъв случай би трябвало да я повториш и отново да качиш снимки на такава хубава. Как да ти оценя рецептата освен с 1-ца, след като прилича на нещо изплюто, даже се учудвам как до момента не е свалена от редакторите, след като толкова държат да има качествени снимки.... Това е личното ми мнение, не хейтвам, а твърдо го изразявам и ако бях на твое място изобщо нямаше да влизам в спор, а щях да замълча. Твоето нахалство в момента дразни!
marcheva14 коментира:
Севдалина, благодаря! За първи път ги правя и съм доволна от резултата, но има какво още да се желае. Наистина са предизвикателство. Имат си някои особености, които ако не се спазват няма да се получат.
marcheva14 коментира:
РАГ, не са се получили, това което виждам изобщо не ми прилича на тънички фини кокосови палачинки. , Това което е в чинията на нищо не прилича. Точно затова и гласувах с 1-ца. Ще трябва да повториш.
marcheva14 коментира:
Нина, здравей! Разрешавам си да кача още две снимки към твоята прекрасна рецепта, разлика в съставките няма, освен , че съм ползвала черен боб. Благодаря!
marcheva14 коментира:
Ани, чудесно е , че си качила още една снимка към моята рецепта на "Оригинални сицилиански каноли", но снимката ти стои странично, обърната е и не е приятно по този начин. Моля ти се оправи я. Тези каноли са толкова превъзходни, че не заслужават обърната снимка. Благодаря!
marcheva14 коментира:
Снимката която е качена към рецептата не е собствена, а е копирана от мрежата.
marcheva14 коментира:
Да, приятни брускети, но определено ще ги поръся с риган, не с чубрица. Въпрос на вкус.
marcheva14 коментира:
Още една рецепта си пуснала, която много се харесва в моята кухня! Браво!
marcheva14 коментира:
Нинче, това е една разкошна рецепта и аз много често я приготвям и с боб и с пиле. Много е вкусно! Но когато е приготвям с боб ползвам черен/червен такъв, пробвай, единственото което не добавям е Чоризо за сметка на много Пармезан и Моцарела. Чета си и преглъщам. Поздрав!
marcheva14 коментира:
Роси, чета и преглъщам....Разкошна рецепта.
marcheva14 коментира:
Ванче, чудесно изглеждат. Обичам такива банички с лапад, бързи и много вкусни.
marcheva14 коментира:
Далтонист си. Не ги разбираш тези работи. Продължавай да се учудваш.
marcheva14 коментира:
Много благодаря, Диана! Точно това ме интересуваше, 220 мл. Записвам си рецептата. Поздрав!