Добави коментар.
Здравей, Гери-Аня
Доволна съм, че се намери някой да коментира тази торта, защото аз за първи път я направих и може да се каже доста прилично изглежда, въпреки грешките които допуснах. Да, този крем и много приятен, лек и пухкав.
Хубав ден! Мари14
Добави коментар.
Здравей, Гери-Аня!
Тези са класически кроасани и са без плънка, но може и да им се сложи парче шоколад да печене , но тогава ще бъдат в друга форма като бутерки. За съжаление съм ги изтрила от фотоапарата си и не мога да ги пусна като снимки за да ги коментираме, имам ги само там където си качвам собствените снимки. Жалко, тук така е направено или аз не се сещам как да ги копирам.
Поздрав! Мари 14
Напиши тук твоя коментар...
В рецептата няма грешка. Половината от маслото се прибавя към жълтъците и захарта, а другата половина към белтъците които се разбиват на сняг.
Моите коментари