Моите коментари

marcheva14 коментира:
Добави коментар. Стефче, здравей! Да, трудоемко е или по-скоро малко ти се разкъсва деня, защото през 40 мин. трябва да го изчакваш да се стегне и после разточваш., а имай предвид, че аз го разточвам шест пъти докато стане перфектно. В началото бях крайно нетърпелива с изстудяването му в хладилника и разбира се нищо не ставаше, направо си го хвърлях тестото, но след това му хванах цаката, слагам го във фризера за 15 мин . и го разточвам. Удоволствието е мое, че съм се справила с едно бутер тесто, защото това което се продава има толкова Е-та в него , че ми се отщява да го купувам, а и има и друг момент да си отхапеш вкусен, топъл, истински френски кроасан от теб направен. Ама и що рецепти изпробвах в началото, що клипове изгледах, и сега съм перфектна. Опитай пак, не е чак толкова трудно, бавно е -да, но трудно - не. Поздрав!
marcheva14 коментира:
Добави коментар. Здравей, Гери-Аня Доволна съм, че се намери някой да коментира тази торта, защото аз за първи път я направих и може да се каже доста прилично изглежда, въпреки грешките които допуснах. Да, този крем и много приятен, лек и пухкав. Хубав ден! Мари14
marcheva14 коментира:
Здравей, Наталия! Прочетох рецептата ти и много ми хареса и ще я приготвя. Благодаря за споделеното! Поздрав! Мари14
marcheva14 коментира:
Добави коментар. Здравей, Гери-Аня! Тези са класически кроасани и са без плънка, но може и да им се сложи парче шоколад да печене , но тогава ще бъдат в друга форма като бутерки. За съжаление съм ги изтрила от фотоапарата си и не мога да ги пусна като снимки за да ги коментираме, имам ги само там където си качвам собствените снимки. Жалко, тук така е направено или аз не се сещам как да ги копирам. Поздрав! Мари 14
marcheva14 коментира:
Напиши тук твоя коментар... В рецептата няма грешка. Половината от маслото се прибавя към жълтъците и захарта, а другата половина към белтъците които се разбиват на сняг.
marcheva14 коментира:
Много приятна, бърза и лесна торта. Поздравления!
marcheva14 коментира:
Не мога да разбера, как да го направя на триъгълник. От руло да излезне триъгълник...нещо не схващам.