Моите коментари

marcheva14 коментира:
Добави коментар. Здравей, Гери-Аня Доволна съм, че се намери някой да коментира тази торта, защото аз за първи път я направих и може да се каже доста прилично изглежда, въпреки грешките които допуснах. Да, този крем и много приятен, лек и пухкав. Хубав ден! Мари14
marcheva14 коментира:
Здравей, Наталия! Прочетох рецептата ти и много ми хареса и ще я приготвя. Благодаря за споделеното! Поздрав! Мари14
marcheva14 коментира:
Добави коментар. Здравей, Гери-Аня! Тези са класически кроасани и са без плънка, но може и да им се сложи парче шоколад да печене , но тогава ще бъдат в друга форма като бутерки. За съжаление съм ги изтрила от фотоапарата си и не мога да ги пусна като снимки за да ги коментираме, имам ги само там където си качвам собствените снимки. Жалко, тук така е направено или аз не се сещам как да ги копирам. Поздрав! Мари 14
marcheva14 коментира:
Напиши тук твоя коментар... В рецептата няма грешка. Половината от маслото се прибавя към жълтъците и захарта, а другата половина към белтъците които се разбиват на сняг.
marcheva14 коментира:
Много приятна, бърза и лесна торта. Поздравления!
marcheva14 коментира:
Не мога да разбера, как да го направя на триъгълник. От руло да излезне триъгълник...нещо не схващам.