Моите коментари

marcheva14 коментира:
Къде без мене, а, присъединявам се веднага. Ще го приготвя в пръв и удобен случай.
marcheva14 коментира:
"Издайнически", добре казано. Не попитах с лошо любопитство, смятам че разбираш.
marcheva14 коментира:
Не, не, Нинче, аз държа първенството по провалите, ама не ви ги показвам.... мда. Крия си ги на тъмно и скришно място.
marcheva14 коментира:
Ааа, благодаря ти. Не бях го чувала и затова запитах. Ясно ми е.
marcheva14 коментира:
Мария, какво означава "висменка", ?? Не съм отваря да търся, но ти ще ми кажеш, благодаря ти!
marcheva14 коментира:
Хубава е тази рецепта и е много добре поставено канапето от ориз и лапад, но гласувах с 4-ка, защото ми се вижда прекалено мазно, може би и от снимката така изглежда.
marcheva14 коментира:
Много добра рецепта, а и снимките са прекрасни и на Нина и на Сия. Браво , девойки!! На Нина рецептите винаги са повече от успешни!!
marcheva14 коментира:
Сийче, благодаря ти! Имат един единствен недостатък, не можеш да се спреш, и все си казваш, "още една и последно," но не е последно и взимаш нова.... лошо, само това е лошото.... Много са вкусни и елементарни за работа. Черен кимион може да се намери, но и с други силно подправки пак ще бъдат много добри.
marcheva14 коментира:
Невена, здравей! Разрешавам си да кача още две снимки на тази прекрасна "Запеканка...." На мен много ми хареса на вкус, свежо е. Единствената разлика е , че обелих патладжана от кората, и също доматите, че не търпя люспи. Благодаря ти за идеята!
marcheva14 коментира:
Дани, вярно е , че все са едни и същи рецептите, да пусна, но много агнешко ни се събра. Ще измисля нещо друго с агнешко, ако пак не ме изпреварят. Хубава снимка си качила, аз напоследък все това гледам, снимките, че все ми правят забележки, разбира се основателни. Браво!! Много хубаво подготвяш снимките...
marcheva14 коментира:
Дани, прекрасна е рецептата. Бях е подготвила да я пусна , но ти ме изпревари, в което няма лошо разбира се. Чудесно изглежда!!
marcheva14 коментира:
Дани, и аз като Албенка, перфектна е, елегантна, не е натруфена. Браво!!
marcheva14 коментира:
Дани, как съм могла да пропусна тази уникално на вид торта?!?...Извинявай, веднага гласувах. Тя е невъзможна за мен да я повторя, няма и да се пробвам. Браво, Дани!!
marcheva14 коментира:
Кари, направи го, жесток е! Данче, ще ме умориш от смях, на мен ми изгоря лампата във фурната и побеснях от яд. Марчев не е в България в момента и аз нищо не мога да направя. Ще викам техник за срамота. И още нещо, възможен е сладкиша , направи го. Лесен е и бързо става.
marcheva14 коментира:
Албена, качила си снимка към рецептата, чудесно, но ми кажи харесва ли ти, ама честно ??? Какви са тези натопени залъци хляб вместо крутони, направо са грозни, после, съм се заяждала, не, не се заяждам , а само гледам и си правя необходимия коментар. Нека да се намеси някой от редакторите, Админ и да сподели дали на него му харесва снимката качена от теб, и ако му харесва, аз лично ще ти се извиня на ЛС и ще гласувам с най-високата оценка. Нека и другите кулинари да погледнат и да си изразят мнението, ама пак честно да го направят.
marcheva14 коментира:
Дани, прекрасно изглежда! Прочетох и продуктите, не е нещо особено, но се е получил чудесен сладкиш! Нагласила си го прекрасно, с удоволствие е да се "влезе" при теб и да се разглеждат рецептите ти.
marcheva14 коментира:
Мария здравей! Сега забелязах , че си гласувала с 1-ца на тази рецепта, а и не само на тази, но другите няма да ги коментирам, личен избор е ... Нямаше да повдигна въпрос, но стана разговор между мен и Админ, точно за този вид гласуване и затова искам да му докажа, че съм права за някои неща, дано да ме прочете. Мария, какво не ти хареса, къде ми е грешката в тази рецепта, нещо има което те е подразнило в изпълнението, неточности, моля ти се сподели. Покажи ми твоя рецепта по-добра, нали знаеш, винаги има по-добро изпълнение.
marcheva14 коментира:
Сийче, благодаря! Не съм го гледала на клип, свалих рецептата от този блог, който съм посочила като източник. Грешката наистина е голяма, при друг сладкиш вероятно ще е фатална, затова и споделих с вас, че това е един непретенциозен сладкиш, който и с грешка става, което е повече от добре. На вкус е прекрасен, а шок. блат става леко хрупкав, как се получава това.. ми, не знам, а яйчения крем е вълшебен. Споделям го този сладкиш, защото е бърз, няма много работа около него, аз така обичам, бързо и винаги ставащи....Не съм правила сладкиш" Кадир..., но този много прилича, или така си мисля.