Моите коментари

marcheva14 коментира:
Венче, благодаря! Ужасно е вкусно, точно за летните дни и не забравяй, яде се с ръце, топиш си хлебчето , хапка и отново топкаш. Но ти знаеш, това си е точно турска традиция! Поздрав! Марчето
marcheva14 коментира:
Добавям две снимки към основната рецепта , като моята Шакшуша има и малко гъби, такава е рецептата публикувана от MasterChef J.Mielle. Всички подправки са същите.
marcheva14 коментира:
Скъпа ми, другарко, редиш ги римите прекрасно.! Усмивка на лицето ми излиза!Благодаря!
marcheva14 коментира:
Ванче на 1 кг брашно = 1 п. от 11 г суха мая. Това е точното количество за маята, когато е суха.
marcheva14 коментира:
Сийче, благодаря за отговора. Не ми беше ясно, сега вече ми е. Не съм я приготвяла, не съм я срещала до момента. Нищо не ми пречи и някой ден да я спретна. Поздрав! Марчето
marcheva14 коментира:
Само бих искала да попитам какво означава "Сопа Верде", Верде вече е ясно като име но "Сопа", да не би да е" Супа Верде"...??? Може би е правописна грешка или аз съм в грешка.. не знам.
marcheva14 коментира:
Ели, как ги наряза така еднакви, взела си линийка, и пергел, нали... Това не може да ми се случи, все ми мърдат нанякъде...не знам как ги правиш, но са перфектни до милиметър.
marcheva14 коментира:
Севи, не мога да ти отговоря в стихотворна форма, но ми беше приятно да те прочета. Много се смях!
marcheva14 коментира:
Ели, благодаря! Много е добра рецептата, получава се страхотно и най-важното е че не са мазни , а хрупкави. Бях поканила четири дами, защото ние играем бридж и да похапнем преди това, останаха изключително доволни. Лошото е , че отнема малко повече време, но си заслужава! Хайде, най-сърдечен поздрав! Марчето
marcheva14 коментира:
Мария Ботева, чудесно е , че си добавила снимка, но в моята рецепта няма царевица и кисели краставички, нещо май си объркала снимките или на мен така ми се струва... не се лъжа. Прочети, моля ти се, отново рецептата, тя е със запечен бекон на сух тиган, това и е интересното и най-вече изключително приятен вкус придобива от него. Нека и другите кулинари да кажат, а също и редакторите.
marcheva14 коментира:
Атанас Колев, много добре е че участваш при нас, но за съжаление снимката която си поставил не е твоя , а е взета от LAKOMBG, чужда е. Вероятно редакторите все още не са я видели и би трябвало да е свалят, те и това ще направят. Прочети правилата и ще разбереш, как трябва да се постъпва спрямо рецептите, които нямат снимки. Поздрав! Марчева
marcheva14 коментира:
Браво! Повече "браво" няма да ти казвам, ти си го знаеш, за всичко!! Поздрав! Марчето
marcheva14 коментира:
Благодаря ви, девойки, прекрасни! Обяснихте ми чудесно, това се иска! Супата е хубава, много добра снимка и как да не привлече вниманието ми. Не че имам малки деца, не че ще я приготвя за тях, ама защо пък да не я спретна за нас, възрастните, Сийче не е ли така, и ние сме хора. Севдалина, чудесни неща показваш!! Марчето
marcheva14 коментира:
Благодаря на редакторите, за прекрасното оформление на тази малка статия за прекрасната лавандула. Поздрав!
marcheva14 коментира:
Браво!! Само с просото не съм наясно, но това няма значение, мой вкус си е.
marcheva14 коментира:
Ели, много добра рецепта, а масло няма ли, че искам да си я запиша и всичко да ми е точно. Благодаря! Марче
marcheva14 коментира:
Не посмях да го напиша, Сийче, защото започнаха много да се сърдят, стават лоши.