Моите коментари

marcheva14 коментира:
Нищо ,де, поправи я, че нещо не е ясно, може би е 1 яйце...или го напиши отдолу
marcheva14 коментира:
Албенка, нещо не ми е ясно, не разбрах, веднъж франзела - ясно е, след това" крема сирене - 1 франзела", и след това отново" крема сирене - 100 г", точно това "крема сирене - 1 франзела" не го схванах какво е... хм..
marcheva14 коментира:
Ели, разкошни са, разкошни!! Няма какво друго да добавя. Утре ще гласувам окончателно, че нямам право повече от 6 рецепти. Браво!! Много си добра, много, перфектна!! Поздрав Марчето
marcheva14 коментира:
Да, приятна рецепта, но аз бих ги изцедила, след като ги настържа, те пускат толкова много вода, че ако ги прибавя към всички съставки ще стане една много водниста смес. Няма много да ми хареса. Но това си е мое мнение и така ги приготвям всеки път, предварително изцедени.
marcheva14 коментира:
Ееее, Вили, това си е една зеленчукова супа. Много работи липсват за да е борш. Няма го цвеклото, а то е една от най-важните съставки , дафинов лист, оцет, малко захар и накрая за разкош с.л. сметана. Затова и така гласувах. Нищо лошо няма в тази лятна супичка, но не е и борш, смятам, че знаеш.
marcheva14 коментира:
Дани, без да искам съм натиснала 4-ка вместо 5- -а. Извинявай.
marcheva14 коментира:
В магазина в който пазарувам редовно, а той е един от най-добите в София, пушено месо не се предлага. Затова проявих интерес. Пушено пиле не купувам - вредно е, пушени колбаси - също, така че остава месо, но такова там не се предлага. Това е.
marcheva14 коментира:
Гласувах, защото е приятна рецепта, но не ми е ясно, какво означава "пушено месо", това вид колбас някакъв ли да го приема или не. Питам, защото до момента не съм срещала в месарницата/супер "пушено месо". Благодаря!
marcheva14 коментира:
Ауууу, ...........какво да кажа............ перфектно!!!
marcheva14 коментира:
Албена, тази рецепта влиза в любими! Благодаря!! Нямам думи да кажа колко съм я харесала. Влажност от изварата, там я промених малко и сложих Рикота, не мога да търпя бълг. извара, мирише ми, но това още повече подобри вкуса ѝ, черешите остават сочни, и аромат на хубаво масло и какао. Структура на тестото прекрасна!! Днес я спретнах, заради едни дечица и те бяха много доволни. Хапнаха по три парчета, това чудо никога не се е случвало... мда. Дали да кача снимки след като толкова хубави има от теб и от Админ... ми ще кача и ако Админ не ги хареса да ги маха. Не мога да се справям с тези снимки , много ми е сложно, въртя се нещо снимам, то не излиза както трябва, трия....оф.
marcheva14 коментира:
Сийче, благодаря! Голяма вкусотия, кайсиите са се превърнали в най-прекрасен мек уханен крем, а едновременно с това са и на парчета. Доволна съм! Но този кайсиев тарт бързо омеква, поема влагата от плодовете, на другия ден вече не е така хрупкаво тестото, но пак си е прекрасен. Не го отказвам.
marcheva14 коментира:
Добави коментар.МММммм... благодаря!! Вярно, че е разкош! Ми, френска му работа. .Да го спретнеш, ще ти хареса.
marcheva14 коментира:
Стафидите в заглавието присъстват, а в рецептата ги няма, напоени ли са в ром, сухи ли са, 1 шепа или повече....няма ги.
marcheva14 коментира:
Да, снимките не са качествени, фотоапарата беше развален. Сега с нов, но не съм повтаряла рецептата. Направи я и качи снимки, ще ми е приятно.
marcheva14 коментира:
Теди, много ми е приятно и силно изненадана! Не грешиш! Да, тази френска керамика е "Прованс" на GIEN. С колекционерска стойност и където и да ходя по света винаги, ако намеря си купувам по нещо. Обичам го! Благодаря !!
marcheva14 коментира:
Каква ли е тази "Английска запеканка" с моцарела......хм.. да беше със сирене чедър , добре, ама с моцарела би трябвало да е някаква италианска запеканка.
marcheva14 коментира:
Чакай, чакай ментичката, ще стане. Джин с тоник...... не го ползвам, на мен ми е едно ...никакво. Виж `ся к`во, не мога да изразя мнение за джина, `щото на Нова година изпих една чаша вино и още ме държи....та мнение нямам. Догодина ще изпия още една чаша с вино и мнение може вече да имам.. Хайде, чао!
marcheva14 коментира:
Данче, мила, то даже не може да се нарече и рецепта. Нищо и половина, но за сметка на това е разкошната домашна лимонада. Аз си я измислих, вероятно я има някъде като рецепта, но не съм гледала. Важното е да имаш прясна мента, разбира се, че става и със замразена. Винаги имам и по едно пликче във фризера , ей така да ми се намира. Пробвай я, няма да съжаляваш. Захарта е на вкус, предпочитам я с малко захар.