Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Трябваше да я кръстиш пита Охлювчета, така и прилича повече, но сигурно е изчерпано името. :)
Ваня Георгиева коментира:
На тази снимка изглеждат големи но на профилната не са чак толкова, най важното е че бяха разкошни на вкус. За любителите на свинско са супер. :) и много добре се връзва с печения патладжан.
Ваня Георгиева коментира:
Общо 17 лъжици ми се сториха много и меда и захарта.
Ваня Георгиева коментира:
Захарта не е ли много за трилитров буркан?
Ваня Георгиева коментира:
Сия питката ти е много апетитна, ако искаш пробвай с малко повече захар. Аз винаги захарта ми е примерно 2 с.л на сол 1 с.л или чаени.
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусно изглежда, ще я пробвам само спанака ще сменя и само пресен лук ще добавя с колбасите.
Ваня Георгиева коментира:
Една година правих но явно времето беше топло или зеленчуците бяха нитратни и започна да ми ври и излиза от бурканите. :(
Ваня Георгиева коментира:
Меда кога го мажете като се изпече или преди това?
Ваня Георгиева коментира:
Никакъв набухвател ли нямат - сода или мая?
Ваня Георгиева коментира:
И аз съм правила това висене но понякога пада от тавата. :) За да остане бухнала и висока. Сия трябваше да я снимаш виснала на купичките. :)
Ваня Георгиева коментира:
Илияна а добавяла ли си към салатата аспирин?
Ваня Георгиева коментира:
Каква роля играе портокаловия сок в рецептата, мислех че като пише хляб е нормален но явно е от рода на сладките.
Ваня Георгиева коментира:
Каква точно трябва да е подправката?
Ваня Георгиева коментира:
Във всяка рецепта за пита трябва да има поне щипка захар ако не лъжичка.
Ваня Георгиева коментира:
Много хубава рецепта Мария, обезателно ще я пробвам защото кифличките са любимите ни тестени десерти. Само плънката си правя различна да има за всеки по вкуса.
Ваня Георгиева коментира:
С прясно мляко става много вкусен.
Ваня Георгиева коментира:
Страхотни са, снощи още горещи ги хапнахме, а може да се добави кой каквото има според вкуса. :)